Ajankohtaista

Huikean hieno suurleiri 24.–29.7.2019 Partaharjulla, Pieksämäellä

Huikean hieno suurleiri on tulossa jälleen! Järjestyksessään jo 18. suurleiri järjestetään maankuulussa, luonnonkauniissa Partaharjun leirikylässä, Pieksämäellä. Leirin ajankohdaksi on vahvistettu kyselyn jälkeen 24.–29.7.2019. Suurleirit ovat olleet tyttöjen ja poikien suurta juhlaa jo vuodesta 1951, mutta vuonna 2019 leiriä juhlitaan koko kasvun kaaren kanssa! Luvassa on kuusi ikimuistoista leiripäivää. Päivät täyttyvät monipuolisesta tekemisestä, askartelusta, liikunnasta, musiikista, pienistä ja suurista iltanuotioista ja yöt nautitaan unesta teltoissa.

Joka neljäs vuosi järjestettävä suurleiri on telttaleiri 10–14-vuotiaille tytöille ja pojille ohjaajineen ja nuoremmille vanhempiensa seurassa sekä nyt myös 15–28-vuotiaille nuorille ja nuorille aikuisille. Odotamme suurleirille noin 2 000 osanottajaa. Pääjärjestäjänä on Nuori kirkko ry yhteistyökumppanien kanssa.

Mitä leirillä erityisesti juhlitaan ja mitä kaikkea muuta tulee huikean hienoon leiriohjelmaan? Se kaikki selviää pikkuhiljaa seuraavissa viesteissämme. Nyt kannattaa merkitä leiripäivät muistiin!

Haluatko mukaan tekemään suurleiriä? Voit ilmoittautua mukaan tiimiin täyttämällä oheisen lomakkeen!