Nuori kirkko etsii viestintäharjoittelijaa koulutusten markkinointiin

Nuori kirkko on olemassa, jotta lasten ja nuorten ääni kuuluisi kirkossa ja yhteiskunnassa nykyistä paremmin. Kirkon työntekijöiden täydennyskoulutus erityisesti  kasvatuksen teemoista on ydinosaamistamme. Uudistamme koulutustemme nettisivut ja markkinointimateriaalit kevään myötä ja siksi tarvitsemme sinua. Etsimme siis viestintätiimiimme nohevaa ja reipasta harjoittelijaa mukaan koulutusten markkinointiuudistukseen!

Harjoittelijan tehtävänä on luoda noin 100 koulutuksemme  markkinointitekstit ja osallistua koulutusten verkkosivu-uudistukseen yhdessä muun tiimin kanssa. Pohjamateriaalia on runsaasti, mutta haluaisimme, että etsisit siitä olennaisen: mikä kiinnostaa, koukuttaa tai innostaa? Millä tavalla koulutuksistamme voisi nasevimmin kertoa?

Sinulta odotamme uteliasta ja oppimishaluista asennetta, orastavaa copywriter -tyylistä kirjoitustaitoa sekä kykyä panna ripeästi toimeksi. Harjoittelussa työskennellään tekstin lisäksi vahvasti WordPress -alustalla, joten teknisestä osaamisesta on hyötyä. Odotamme, että viestinnän perustaidot ovat hallussa, mutta haluaisit kehittyä myyntitekstien saralla. Voit olla viestinnän alan opiskelija tai samat taidot esimerkiksi vapaaehtoistyössä hankkinut. Olethan valmis sekä pohtimaan ylätason strategioita että roudaamaan laatikoita – niin me muutkin täällä teemme.

Harjoittelu ajoittuu sopimuksen mukaan huhti-elokuulle ja kestää 3-4 kuukautta. Harjoittelusta maksetaan asianmukainen palkka. Tarjoamme sinulle hyvän paikan kasvaa viestinnän ammattilaisena, hankkia näyttöjä tulevaa varten ja tehdä töitä kivassa työyhteisössä eri alojen ammattilaisten kanssa.

Voisiko tämä paikka olla sinulle Se Oikea? Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja 2-3 maksimissaan 1000 merkin tekstinäytettä viimeistään 26.3.2018 klo 9 osoitteeseen rekrytointi@nuorikirkko.fi. Kerro samalla, onko sinulla esimerkiksi opintoihisi liittyvää harjoittelutukea saatavilla. Viestintäpäällikkö Katri Korolainen antaa mieluusti myös lisätietoja tehtävästä sähköpostitse ja puhelimitse (katri.korolainen(at)nuorikirkko.fi, 044 5456592). Haastattelut järjestetään lähtökohtaisesti 28.3. toimistollamme Helsingin Lauttasaaressa. Olisipa hauskaa, jos löytäisimme toisemme!

Nuori kirkko ry tekee lasten ja nuorten äänestä kuuluvamman sekä kirkossa että yhteiskunnassa. Koulutamme, vaikutamme, järjestämme tapahtumia, teemme digitaalista lapsi- ja nuorisotyötä, julkaisemme lehtiä ja oppaita. Yli 40  työntekijän voimin tuemme 317 jäsenseurakuntamme kasvatustyötä. Nuori kirkko syntyi Seurakuntien Lapsityön Keskuksen, PTK – Poikien ja tyttöjen keskuksen ja Nuorten Keskuksen yhdistyttyä vuoden 2017 alussa.