Uusi kouluikäisten media etsii nimeään ja juontajia

Uuteen vuoden 2019 alussa julkaistavaan kouluikäisille suunnattuun mediaan haetaan nyt juontajia. Liveshown muodossa esitettävä media kerää yhteen lapsia ja nuoria kiinnostavia ilmiöitä sekä askarruttavia puheenaiheita. Suoran lähetyksen lisäksi ohjelmassa näytetään muiden kouluikäisten tekemiä videoita eri puolilta Suomea.

Ohjelman juontajiksi etsitään 15-18-vuotiaita nuoria, jotka pareittain vievät ohjelman keskustelua eteenpäin jonkin mukavan puuhan tai aktiviteetin lomassa. Juontajapareja etsitään useampia ja liveshown kuvaukset järjestetään viikoittain Helsingissä. Juontajana toimimisesta saa palkkion lisäksi esiintymiskokemusta, uusia ystäviä sekä mahdollisuuden päästä tuomaan esille omia ajatuksiaan kouluikäisille tärkeistä aiheista.

Juontajien lisäksi liveshow etsii itselleen nimeä. Koska ohjelma on suunnattu lapsille ja nuorille, heillä on nyt mahdollisuus keksiä sille sopiva nimi. Ehdotuksia nimelle voi jättää 15.9.2018 saakka osoitteessa http://bit.ly/kouluikaistenmedian_nimikilpailu. Parhaimman nimen keksijälle on luvassa palkinto, mutta ehdotuksia voi jättää myös nimettömästi.

Uusi media julkaistaan Kirkon Kasvatuksen Päivillä tammikuussa 2019.

Lisätietoja konseptista ja juontajan tehtävistä antaa Juha Kinanen (040 030 4490, juha.kinanen@nuorikirkko.fi)