Antero Toivaselle Vuoden Saapasteko -palkinto

Tommi Kerkelä (vas.), Sari Kunnas ja Antero Toivanen palkittiin Palveluoperaatio Saappaan päivillä ansiokkaasta toiminnasta Saappaan hyväksi. Kuva Juha Kasari.

Palveluoperaatio Saapas palkitsi Vuoden Saapasteko -palkinnolla Antero Toivasen Helsingin seurakuntayhtymän erityisnuorisotyönkeskuksesta, Snellusta. Ensimmäistä kertaa luovutetun palkinnon perusteluissa todetaan Toivasen merkittävä ja ansiokas toiminta muun muassa Snellun Saappaan tukiyhdistyksen perustamisessa ja sen johtamisessa, aktiivinen, varmaotteinen ja esikuvallinen toiminta vastuuvapaaehtoisena sekä uusien kurssilaisten integroiminen mukaan toimintaan Snellun Saapas-leireillä ja päivystyksissä.

Saappaan korkeimman, timantilla varustetun kultaisen ansiomerkin saivat Tommi Kerkelä ja Sari Kunnas ansiokkaasta vapaaehtoistyöstä Saappaan hyväksi. Tommi Kerkelä on ollut käynnistämässä muun muassa Kajaanin Saappaan tuki ry:n ravintolatempaukset ja Sari Kunnas oli avainasemassa Aurinkorannikon Saappaan perustamisessa Espanjaan.

Palkitsemiset luovutettiin Palveluoperaatio Saappaan päivillä 28.–30.9.2018 Partaharjulla, Pieksämäellä.

www.saapas.fi