Etsimme kouluttajan sijaista Itä-Suomeen

Etsimme kouluikäisten kanssa tehtävälle työlle palavaa Kouluttajan sijaista. Meillä pääset luomaan ja toteuttamaan sekä alueellista että valtakunnallista toimintaa koulutuksista suurleiriin kokeneiden kollegojen kanssa. Kouluttajana työskentelet osana uutta Leirit ja tapahtumat -tiimiä ja vastuullasi on erityisesti Itä-Suomessa tapahtuva järjestön toiminta: valmistelet ja toteutat koulutuksia, tapahtumia, leirejä ja piiritoimintaa. Tiimisi kanssa saat työhösi innostavaa valtakunnallista näköalaa ja toimintakenttää.

Työnkuvasi kehittyy sen mukaan, millaisia tavoitteita kohti tiimin kanssa lähdette: uusille ideoille ja avauksille on meillä Nuorella kirkolla tilaa ja mahdollisuuksia!

Toivomme, että sinulla on kokemusta alakouluikäisten kanssa tehtävästä seurakunta- tai järjestötyöstä, jonka pohjana on kirkon alan koulutus. Rohkea heittäytyminen, vahvat vuorovaikutustaidot, kokemus tapahtumajärjestämisestä ja into uusien ideoiden toteuttamiseen lyhyessäkin ajassa enteilevät onnistumista kouluttajan sijaisuudessa. Työnteon pääasiallinen paikka on Partaharjun toimintakeskus Pieksämäellä, mutta tehtävää voi hoitaa osin myös etätyönä. Tehtävä on määräaikainen ajalla 1.1.-31.8.2019.

• Lähetä palkkatoiveella varustettu hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 30.10.2018 klo 16.00 osoitteeseen: rekrytointi@nuorikirkko.fi. Kannustamme nostamaan hakemukseen esimerkkejä onnistumisistasi tehtävän kannalta oleellisilla osa-alueilla!
  • Mahdollisiin herääviin kysymyksiin tehtävästä saa vastauksia Kehittäminen ja palvelut -yksikön johtaja Eija Kalliselta tai tehtävää vakituisesti hoitavalta Maara KososeltaEija on tavoitettavissa  22.10. alkaen (puh. 0400 105 073, eija.kallinen@nuorikirkko.fi) ja Maara 15.-16.10. sekä 22.-23.10. (puh. 040 054 1957, maara.kosonen@nuorikirkko.fi).
  • Haastattelut järjestetään 9.11. klo 13-17 Pieksämäellä, varaathan ajan jo hakiessasi kalenteriisi!

Täällä me jo odotellaan – tervetuloa!

Nuori kirkko ry tekee lasten ja nuorten äänestä kuuluvamman sekä kirkossa että yhteiskunnassa. Koulutamme, vaikutamme, järjestämme tapahtumia, teemme digitaalista lapsi- ja nuorisotyötä, julkaisemme lehtiä ja oppaita. Noin 60 työntekijän voimin tuemme yli 300 jäsenseurakuntamme kasvatustyötä.