Ajankohtaista

Ehdota Nuoren kirkon hallituksen jäseniä!

Nuori kirkko ry täydentää hallitustaan valtuuston kokouksessa 13.11.2018. Hallitusta on täydennettävä yhden eroavan jäsenen osalta, lisäksi kolme nykyistä hallituksen jäsentä on erovuorossa. Uuden strategiamme mukaisesti teemme töitä erityisesti alle 30-vuotiaiden luottamushenkilöiden saamiseksi sekä omaan että kirkko-organisaation toimielimiin. Kuitenkin kaikenikäisiä päättäjiä tarvitaan toiminnassamme. Järjestön vaalivaliokunta on määritellyt esimerkiksi seuraavia osaamisprofiileja tuleville hallituksen jäsenille huomioiden nykyisen kokoonpanon vahvuudet

* vaikuttamistoiminnan osaaminen

* varainhankinnan osaaminen

* taloudellinen osaaminen

* juridinen osaaminen

Voit ehdottaa tällä lomakkeella tuntemaasi, potentiaalista henkilöä Nuoren kirkon hallitukseen. Hallitus kokoontuu 6-8 kertaa vuodessa, kokoukset pidetään Helsingissä ja etäosallistuminen on mahdollista järjestää. Lisätietoja järjestön toiminnasta löydät sivuitamme www.nuorikirkko.fi ja sosiaalisen median kanavistamme. Toivomme esityksiä 8.11. klo 16 mennessä. 

Lisätietoja hallitusvalinnasta antaa valtuuston puheenjohtaja Jutta Urpilainen ja toiminnanjohtaja Sami Ojala (044 371 3062). 

Jos lomakkeen hyperlinkki ei aukea, kopioithan suoran osoitteen nettiselaimeesi: https://goo.gl/forms/gSUJvx0To9P9Vez.