Anna Kärri Itä-Suomen aluekouluttajan sijaiseksi

Nuorisotyön ohjaaja Anna Kärri valittiin Nuoren kirkon Itä-Suomen aluekouluttajan sijaiseksi. Anna Kärri työskentelee Joutsenon seurakunnassa varhaisnuoriso-, nuoriso- ja rippikoulutyöstä vastaavana nuorisotyönohjaajana. Hänellä on reilun 15 vuoden työkokemus nuorisotyöstä Kaakkois-Suomen alueelta eri seurakunnista. Pääpaino on ollut alakouluikäisten parissa tehtävässä työssä. Nuori kirkko on tullut Annalle tutuksi mm. Nuoren kirkon Kaakkois-Suomen piirin puheenjohtajan luottamustoimessa ja Liikunta-agentin tehtävässä.

Anna Kärri

”Annassa yhdistyy vahva varhaisnuorisotyön osaaminen ja laaja-alainen eri ikäisten lasten ja nuorten kanssa toimiminen. Hän tuntee Itä-Suomen alueen kouluikäisten parissa tehtävää työtä sekä työkokemuksensa että yhteyksiensä kautta. On hienoa saada Anna osaksi Nuoren kirkon työntekijäjoukkoa. Hänellä on erinomaiset edellytykset toimia Itä-Suomen aluekouluttajan sijaisena”, toteaa Nuori kirkko ry:n kehittäminen ja palvelut yksikön johtaja Eija Kallinen.

Anna Kärri aloittaa kahdeksan kuukautta kestävässä Itä-Suomen aluekouluttajan sijaisen tehtävässä vuoden 2019 alussa tehtävää vakituisesti hoitavan Maara Kososen siirtyessä vastaavaksi ajaksi Pisara -suurleirin projektipäällikön tehtäviin. Annan työpaikkana on Partaharjun toimintakeskus Pieksämäellä.

Eija Kallinen

Johtaja, kehittäminen ja palvelut