Lastenkirkko yhteistyöhön yksivuotiaan Domini Lifen kanssa

Domini Life on Medialähetys Sanansaattajien ja Kansan Raamattuseuran yhteinen hanke, jossa on mukana suuri joukko yhteistyökumppaneita, kuten kristillisiä medioita, järjestöjä ja kirkkoja. Sovellusta kehitetään käyttäjiltä saadun palautteen perusteella.

Joulukuussa Domini Lifesta pääsee avaamaan myös sähköisen adventtikalenterin luukkuja.

– Yhteistyössä Nuoren Kirkon kanssa haluamme tuoda sovellukseen perheille paikan, jossa voi tutustua uskon aarteisiin. Lastenkirkko-sivuston adventtikalenterin virtuaaliluukuista löytyy puuhaa pienille ja vähän isommillekin, Mervi Viuhko kertoo.

Hankkeen vetäjän, Sansan verkostotoiminnan johtaja Mervi Viuhkon mukaan yksi selkeä tarve on ollut keskusteluavulle. Joulukuun alussa mukaan onkin tulossa Suomen evankelis-luterilaisen kirkon Palveleva chat, joka antaa mahdollisuuden keskustella koulutetun sielunhoitajan kanssa.

Domini Life -sovelluksella on käyttäjiä jo 83 maassa

Joulukuun alussa yksivuotissynttäreitään viettävällä Domini Life -mobiilisovelluksella on jo yli 8000 käyttäjää 83 maassa. Peräti 47 maata on sellaisia, joissa vähintään kymmenen ihmistä on ladannut Domini Lifen älypuhelimeensa.

Sovelluksen englanninkielinen versio julkaistiin syyskuussa, mikä on laajentanut käyttäjäkuntaa muihinkin kuin suomenkielisiin.

Domini Lifen suosituimmat ominaisuudet ovat oman rukoussuunnitelman tekeminen ja rukousseinä. Tällä hetkellä rukousseinälle jätetään yli 300 rukousaihetta vuorokaudessa. Luvussa ovat tosin mukana myös Medialähetys Sanansaattajien (Sansa) nettisivujen kautta jätetyt rukousaiheet.

Uutisia ja ajankohtaista jo 17 verkkosivulta

Mediat-osiossa on seurattavissa uutisvirtaa 17 verkkosivulta: evl.fi, kansanraamattuseura.fi, katolinen.fi, kotimaa24.fi, kylvaja.fi, missionmen.fi, opendoorsfinland.fi, ort.fi, piplia.fi, radiodei.fi, sana.fi, sanansaattaja.fi, sansa.fi, seurakuntalainen.fi, toivoanaisille.fi, uusitie.fi sekä verkkokirkko.fi.

Englanninkielisen version Mediat-osio kokoaa uutisvirtaa kymmeneltä kansainväliseltä kristilliseltä medialta.

– Juhlimme yksivuotissynttäreitä hyvän mielen joulukalenterin merkeissä. Domini Lifen Facebookissa on joka päivä joulunaikaan liittyviä toiminnallisia yllätystehtäviä. Niiden kautta saa jouluvalmistelujen keskellä kokea itse tulleensa siunatuksi samalla kun siunaa muita, sanoo Mervi Viuhko.

Domini Lifesta voi vinkata ystävälle menemällä sovelluksen oikeassa alalaidassa olevaan Menu-kohtaan ja valitsemalla valikosta Jaa sovellus -painikkeen. Saman valikon Asetukset-kohdasta voi halutessaan valita myös englanninkielisen version.

Sovellus on ladattavissa Android- ja iOS-laitteille nettisivulta domini.life tai sovelluskaupoista.

Lisätietoja:

Lastenkirkon päätoimittaja Anita Ahtiainen 050 5966039