Ajankohtaista

Jo nyt voi ilmoittautua Pisara-suurleirille!

 

Ensi kesänä on Pieksämäellä vilinää ja vilskettä, kun kesän huipputapahtuma, Pisara-suurleiri osanottajineen valloittaa Partaharjun leirikylän. Odotamme Partaharjun leirikylässä, Pieksämäellä 24.–29.7.2019 pidettävälle leirille noin 2000 osanottajaa. Leirille voi ilmoittautua vaikka heti, sillä Pisara-suurleirin ilmoittautumislinkki on avautunut pisaraleiri.fi-sivustolla, linkki tässä.

Junnuleirille ovat tervetulleita 10–14-vuotiaat ohjaajineen, Perheleirille 0–9-vuotiaat vanhempien, kummien tai isovanhempien kanssa ja Nuorten leirille 15 vuotta täyttäneet nuoret ja nuoret aikuiset. Leirin aikana pidettävän Medialeirin haku avautuu maaliskuussa.

Viikolla 4 ilmestyy Pisara-leirin uutiskirje, jossa lisää Pisara-leiristä.

Lisätietoja: Pisara-leirin projektipäällikkö Maara Kosonen, maara.kosonen@nuorikirkko.fi, 0400 541 957 ja www.pisaraleiri.fi

 

Ojenna kätesi ja ota vastaan Pisara-haaste!

Joka kuukausi heitetään uusi, hyödyllinen ja hauska Pisara-haaste, jolla leirin ohjelmavastuussa ahkeroivat Maara ja Markku haastavat kaikki mukaan pisaroimaan! Tammikuun haasteessa he pyytävät ojentamaan kätesi. Arvasitkin varmaan, että kyseessä on VeriPisara-haaste! Linkki videoon Nuoren kirkon Facebook-sivustolle  tässä.