Ajankohtaista

Pisara-leirin uutiskirje: Ilmoittautuminen Pisara-leirille avattu ja materiaalit ladattavissa

 

Hyvää Pisara-vuotta 2019!

Pisara-suurleirillä on kuuden kuukauden kuluttua jo nukuttu ensimmäinen yö teltoissa, kun tämä uutinen julkaistaan!

Tässä Pisara-suurleirin uutiskirjeen 1/2019  ajankohtaiset asiat:

  • Ilmoittautuminen Pisara-suurleirille avautunut
  • Allergia-asiaa
  • Materiaalia markkinointiin
  • Pisara-haasteet
  • Tule mukaan Pisara-someen
  • Ota rohkeasti yhteyttä!

Ilmoittautuminen Pisara-suurleirille on avautunut

Ensi kesän Pisara-suurleirille voi ilmoittautua vaikka heti! Ilmoittautuminen on jaettu seuraavasti: Junnuleiri, Perheleiri ja Nuorten leiri. Ensimmäiset ilmoittautumiset on jo vastaanotettu – huippuhienoa! Linkki ilmoittautumiseen tässä.

 

Junnuleiri

Junnuleirille ovat tervetulleita 10–14-vuotiaat ohjaajineen. Ilmoittautumiset tehdään ryhminä. Lue lisää junnuleiristä tästä.

 

Perheleiri

Perheleirille puolestaan ovat tervetulleita 0–9-vuotiaat lapset vanhempien, kummien tai isovanhempien kanssa. Leirille voi ilmoittautua perheittäin tai ryhmittäin. Perheitä voi majoittua myös junnuleirin kylissä ja tällöin ilmoittautuminen tapahtuu junnuleirin ryhmien  ilmoittautumisen kautta. Lue lisää perheleiristä tästä.

 

Nuorten leiri

Nuorten leirille ovat tervetulleita 15 vuotta täyttäneet nuoret ja nuoret aikuiset, jotka voivat ilmoittautua joko yksin tai ryhmänä. Lue lisää Nuorten leiristä  tästä.

 

 

Ilmoittautumaan pääsee tästä. Ilmoittauminen-linkki on myös pisaraleiri.fi:n etusivun yläpalkissa.

Leirillä järjestetään erillinen Medialeiri, jonka ilmoittautumisohjeet tulevat maaliskuun alkuun mennessä.

Ilmoittautumisen kanssa kannattaa olla tarkkana, jotta ilmoittautuminen menee oikealle leirille. Valitse siis nettisivuilta leiri (junnu-, perhe- tai nuorten leiri) ja seuraavaksi teetkö ryhmä- vai yksilöilmoittautumisen.

Saat vahvistuksen ilmoittautumisesta sähköpostiisi, tallenna sähköposti, sillä linkin kautta voit tehdä muutoksia ilmoittautumisiin 17.5. asti.

“Muistathan, että Junnuleirin ja perheleirin sekä nuorten leirin ryhmien ennakko-ilmoittautumisia toivomme 31.3. mennessä. Se auttaa meitä paljon leirivalmisteluissa. Lopulliset ilmoittautumiset on siis tehtävä 17.5. mennessä“, sanoo Pisara-leirin projektipäällikkö Maara Kosonen.

 

Allergia-asiaa

Suurleirille odotetaan noin 2000 osallistujaa. Leiriläisillä on monenlaisia ruoka-aineallergioita ja erityisruokavalioita. Partaharjun emännät haluavat palvella kaikkia Pisaralle tulijoita parhaalla mahdollisella tavalla ja varmistaa kaikille sopiva ruoka ruoka-aineallergiat huomioiden.

Ruoka-aineallergiat ja erityisruokavaliot ilmoitetaan 7.6.2019 mennessä erillisellä lomakkeella, linkki tässä.

“Lomakkeella ilmoitetaan leiriläisen allergiatiedot yksittäin. Älähän säikähdä – nettisivulla on yksi idea siihen”, kuinka tietojen keräämisen kanssa voi toimia, rohkaisee Maara Kosonen.

“Jos ilmoittautumiseen, ruoka-aineallergioihin tai yleensäkin leiriin liittyen on kysyttävää, niin kilauta rohkeasti minulle :). Autan mielelläni kaikessa mahdollisessa Pisaraan liittyvässä”, sanoo Maara Kosonen.

 

Materiaalia markkinointiin 

Joko olet tutustunut Pisaran nettisivuihin www.pisaraleiri.fi ? Sieltä löytyy jo nyt paljon tietoa leiriin liittyen ja tulostettavia julistepohjia sekä usein kysytyt kysymykset. Materiaalit-yläpalkin alta löydät videoita, joita voit käyttää markkinoidessasi leiriä esimerkiksi hiihtolomaleireillä, kouluvierailuilla ja kerhoissa. Ennen hiihtolomia tulee käyttöösi vielä hartaudellinen video ja leikkimielinen Millainen leiriläinen olet? -testi.

”Pisaran leirilaulu on valittu ja se julkistetaan ennen hiihtolomia nuottikuvalla ja äänitteellä, jota opettelemalla voi virittäytyä huikeaan leiritunnelmaan”, vinkkaa Maara.

Ota vastaan kivoja Pisara-haasteita ennen leiriä!

Nuoren kirkon kouluttajat Maara ja Markku haastavat sinua pitkin kevättä Pisara-haasteilla. Ensimmäisessä haasteessa pyydetään ojentamaan käsi ja liittymään mukaan VeriPisara-haasteeseen. Kun luovutat, muista sanoa “koodi” pisaraleiri! Katso lämmittelyksi video tästä!

 

Tule mukaan Pisara-someen!

Tule mukaan Pisara-someen ja päivitä leirivalmistelujasi Pisaran some-sivuille:
#pisaraleiri
@pisaraleiri
Facebook: Suurleirin suunnittelijat

 

Ota rohkeasti yhteyttä

Partaharjulla, Pisara-suurleirin ytimessä viestejäsi ja kysymyksiäsi odottelee Maara Kosonen, Pisara-suurleirin projektipäällikkö, maara.kosonen@nuorikirkko.fi , 0400 541 947.