Johanna Pietiläinen johtamaan Nuoren kirkon vaikuttamista ja viestintää

FM Johanna Pietiläinen, 34, on valittu Nuoren kirkon viestinnästä ja vaikuttamisesta vastaavan johtajan sijaiseksi ajalle 25.3.2019-1.3.2020. Tehtävässään Pietiläinen vastaa järjestön vaikuttamistyöstä, viestinnästä, markkinoinnnista sekä digitaalisesta lapsi- ja nuorisotyöstä. Hän toimii viestinnän työntekijöiden esihenkilönä ja on osa Nuoren kirkon johtoryhmää.

Johanna Pietiläinen

Johanna Pietiläinen  siirtyy tehtävään Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan hallinto- ja HR-päällikön paikalta. Hänellä on laajat yhteiskunnalliset verkostot erityisesti politiikan ja nuorisojärjestöjen suuntaan sekä vankka kampanjaosaaminen. Aiemmin hän on mm. toiminut festivaali- ja lehdistösihteerinä sekä vt. toiminnanjohtajana ”Musiikin aika”-festivaaleilla.  Lisäksi hänellä on pitkä ja monipuolinen luottamustoimikokemus aina isostoiminnasta Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunnan hallituksen puheenjohtajuuteen. Johannalla on runsaasti kokemusta henkilöstöjohtamisesta ja isojen muutosprosessien vetämisestä. Koulutukseltaan hän on filosofian maisteri rehtorin ja aineenopettajan pätevyydellä.

“Olemme todella tyytyväisiä, että saamme Johannan kaltaisen osaajan vetämään järjestömme viestintää ja vaikuttamista. Järjestömme tuoreen strategian kunnianhimoiset vaikuttamistavoitteet vaativat rohkeaa ja aikaansaavaa johtajaa. Tähän profiiliin Johanna sopii erinomaisesti“,  luonnehtii Nuoren kirkon toiminnanjohtaja Sami Ojala.

“Olen todella innoissani tarttumassa uusiin haasteisiin! Lasten ja nuorten osallisuuden lisäämiseksi ja heidän äänensä esille nostamiseksi on vielä paljon tehtävää niin kirkossa kuin yhteiskunnassakin. Tämän asian puolesta on ilo alkaa työskennellä Nuoren kirkon ammattilaisten kanssa, varsinkin näin uuden vaalikauden kynnyksellä”, Pietiläinen iloitsee.

Lisätiedot:

Sami Ojala, puh. 044 371 3062