Nuori kirkko etsii harjoittelijaa Pisaran kansainvälisiin kuvioihin

Kaipaatko osaamiseesi kansainvälistä kulmaa? Löydätkö itsesi helposti tilanteista, joissa autat ja innostat muita? Ovatko kielitaito ja sosiaalisuus vahvuuksiasi? Haluatko hallita kokonaisuuksia ja käydä kiinni projekteihin? Nuori kirkko ry etsii ehkä juuri sinua!

Harjoittelusi päätavoitteena on luoda kansainvälisille nuorille osallistujille maksimaalinen leirikokemus järjestön tuottamasta Pisara-leiristä (24.-29.7.2019). Harjoittelusi alkupuoli koostuu ennakkovalmisteluista ja huipentuu varsinaiseen leiriin, jonka pyörteissä sukkuloit kollegoidesi kanssa vastaten oman porukkasi viihtyvyydestä ja heidän palveluidensa sujuvuudesta.

Käytännössä keväällä teet työtä  palveluiden suunnittelun, etukäteisviestinnän sekä liikkuvien palasten koordinoinnin parissa. Osallistujilta keräämäsi tietojen pohjalta räätälöit heille koko leirin ohjelmasta sopivimmat ohjelmakokonaisuudet ja koordinoit osallistumisen edellytyksiä talon sisäisesti. Leirin ohjelma toteutetaan pääosin suomeksi, joten työssäsi huolehdit myös valitsemiesi ohjelmien sopivuudesta vieraillesi kääntämällä materiaalia ja keskustelemalla erilaisista mahdollisuuksista kollegoidesi kanssa.  Apunasi leirillä on myös vapaaehtoisia suomalaisnuoria, jotka toimivat eri leirikylissä kansainvälisten ryhmien apuna. Ennen leiriä pääset valmistelemaan heille pidettävää leirin ensimmäisen päivän koulutusta ja suunnittelemaan leiriaikaisia tehtäviä. Palveluiden suunnittelussa ja vieraidesi leirihypen nostatuksessa on lupa käyttää luovuutta!

Leirin aikana vastaat kansainvälisten vieraiden hostaamisesta ja tukemisesta sekä muuttuvien tilanteiden mestaroinnista. Edistät osaltasi leirillä tapahtuvaa kansainvälistä kohtaamista vieraidesi ja suomalaisten lasten ja nuorten välillä. Olet kansainvälisten nuorten lähin tuki ja heidän oikea kätensä, mutta samalla autat leirin suomalaisia osallistujia saamaan kokemuksen kansainvälisyydestä ja kulttuurien kohtaamisesta.

Työtä tehdään englanniksi ja suomeksi. Näiden kielten suullinen ja kirjallinen taitaminen on tehtävässä onnistumisen kannalta oleellista.  Kokemus nuorten kanssa toimimisesta, ohjaustehtävistä ja projektien toteuttamisesta katsotaan eduksi. Kerrothan jo hakemuksessasi, mikäli sinulla on näistä kokemusta. Myös venäjän, viron, unkarin, tanskan ja kiinan kielitaitoa on mahdollisuus päästä harjoittamaan.

Työ on pääosin itsenäistä, mutta harjoittelusi tukena ja työparina on koko harjoittelun ajan kokenut Nuoren kirkon kouluttaja, eikä minkään asian kanssa tarvitse jäädä yksin. Tehtävä on harjoittelu, jonka kesto on 2,5kk. Harjoittelu sijoittuu aikavälille toukokuu-heinäkuu poislukien kesäkuun jälkimmäisen puoliskon. Kevään aikana työn voi tehdä myös osa-aikaisena pidemmällä ajalla, alkaen esimerkiksi jo huhtikuun alussa. Työpiste sijaitsee Helsingin Lauttasaaressa järjestön toimistolla. Tehtävästä maksetaan palkkaa työehtosopimuksemme mukaisesti 1400e/kk. Toivomme, että sinulla on käytössäsi yliopiston harjoittelutuki. Lisätietoja paikasta ja palkkauksesta antaa harjoittelun vastaava ohjaaja Suvielise Nurmi (27.2.-), 040 035 7030, suvielise.nurmi@nuorikirkko.fi).

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi  viimeistään sunnuntaihin 10.3.2019 mennessä osoitteeseen rekrytointi@nuorikirkko.fi. Haastattelut järjestetään pe 15.3.2019 klo 10-14 toimistollamme Itälahdenkadulla. Varaathan ajan kalenteriisi jo nyt. Haastatteluun valituille toimitamme pienen ennakkotehtävän etukäteen.

Kuva: Juhani Valtola