Nuori kirkko ry ja pääkaupunkiseudun seurakunnat Lapsimessuilla 12.–14.4.

Pohjoismaiden suurin koko perheen tapahtuma Lapsimessut valtaa Messukeskuksen 12.–14.4. Helsingissä. Kirkon yhteisen osaston toteuttaa Nuori kirkko ry kumppaninaan pääkaupunkiseudun seurakunnat ja kirkkohallituksen Kasvatus ja perheasiat.

Tänä vuonna osastomme kantavana teemana on kaste ja kummius: puhumme kasteen merkityksestä ja mainostamme 2.6. toteutuvaa valtakunnallista Kummipäivää. Osastollamme olevan Kummipäivän kuvauspisteen äärellä kummi tai kummilapsi voi lähettää kuvatervehdyksen kummilleen tai kummilapselleen ja – kutsua vaikkapa Kummipäivään. Osastomme ”magneettina” toimii onnenpyörä, jonka pyörittämisestä jokaiselle lapselle annetaan palkinto.

Osastomme sijaitsee messuhallissa osoitteessa 6d70.

Ohjelmaosuuksissamme ovat esillä vauva- ja pikkulapsiperheen parisuhdekysymykset sekä Piki-toimintamalli, joka opastaa aikuista puuttumaan lasten keskinäisiin kiusaamistilanteisiin.

Ohjelmamme Lapsimessuilla

Pe 12.4 klo 15.30–16, parisuhdeneuvola Neuvola-lavalla

Isyyden ristiriitaiset odotukset: Millaisen isän lapsi tarvitsee? Millaisen isän nainen haluaa – ja millainen isä itse haluaa olla? Vauvan ja Meidän Perheen päätoimittaja Maija Koski sekä kirkon perheneuvoja Anssi Tietäväinen.

La 13.4 klo 15.30–16, parisuhdeneuvola Neuvola-lavalla

Parisuhde ruuhkavuosina – kuinka pitää siitä huolta? Vauvan ja Meidän Perheen päätoimittaja Maija Koski sekä kirkon perheneuvoja Nina Kauppinen.

Su 14.4 klo 15.00–15.30, parisuhdeneuvola Neuvola-lavalla

Parisuhde vauva-aikana – kuinka pitää siitä huolta? Keskustelemassa Vauvan ja Meidän Perheen päätoimittaja Maija Koski sekä kirkon perheneuvoja Helena Toppari.

Su 14.4 klo 12.00–12.20 Piki-toimintamalli Neuvola-lavalla

Piki-toimintamallista apua kiusaamistilanteisiin, kouluttaja Katariina Nousiainen.

Su 14.4 klo 14.30–15, Päkän ja Pulmun kirkkohetkiVekarat-lavalla,

Mukana pastori Anita Ahtiainen, musiikkikouluttaja Mari Torri-Tuominen ja lapsikuoro.

Lisätietoja ja yhteydenotot

vs. johtaja, viestintä ja vaikuttaminen Johanna Pietiläinen, p. 044 545 6592 johanna.pietilainen@nuorikirkko.fi ja toimitussihteeri Marjo Suominen, p. 041 430 6653, marjo.suominen@nuorikirkko.fi

Linkit: lapsimessut.messukeskus.com, nuorikirkko.fi, evl.fi