Pääsiäisenä voi rauhoittua Lapin luonnon keskellä

Nuoren kirkon Tievatuvan toimintakeskuksessa Saariselällä eletään jälleen vuoden kiireisintä aikaa. Eteläsuomalaisten lomailuinto korostuu Lapissa erityisesti pääsiäisloman aikaan.

“Majoitustilamme ovat seuraavien viikkojen aikana jälleen melko täynnä ja latukahvilassa käy kuhina. Latukahvila palvelee  päivittäin klo 10-16 ja lounasta on tarjolla 11-14. Tervetuloa lepuuttaamaan jalkoja vaikkapa hiihtolenkin lomassa!”, kertoo  Tievatuvan isäntä Henry Välitalo.

Tievalta löytyykin monipuolisesti tarjontaa myös pääsiäisen hartaampaa ohjelmaa kaipaavalle.  Toimintakeskuksen omassa kirkossa Tievakappelissa järjestetään pääsiäisenä kiirastorstain messu ja ehtoollinen 18.4. klo 20 ja pitkänäperjantaina 19.4. hartaushetki klo 20. Lauantaina 20.4. klo 20 on puolestaan pääsiäisyön hartaushetki, jonka jälkeen on mahdollisuus pääsiäisvalkeasta nauttimiseen ja makkaranpaistoon Kotatievassa. Pääsiäisen Tievakappelin toimituksista vastaa  Espoon yhteisen seurakuntatyön päällikkö Eero Jokela. Kappelin tapahtumiin on vapaa pääsy.

Pääsiäistekemistä löytyy Nuoren kirkon kautta kuitenkin myös heille, jotka eivät lähde reissuun. “Me Nuoressa kirkossa teemme töitä lasten, nuorten ja perheiden parissa. Vaikka perheet eivät pääsisi nauttimaan pääsiäisen ilosanomasta kirkkoon, on heille kuitenkin tarjolla  paljon mukavaa pääsiäissisältöä digimediamme Lastenkirkon sivuilla. Lapset voivat muun muassa etsiä pääsiäismunia maskottien eli Päkä-lammas ja Pulmu-kyyhkyn kanssa,  sekä tutustua pääsiäsiteemaisiin videoihimme”, vinkkaa vs. viestintäjohtaja Johanna Pietiläinen.

Lastenkirkon pääsiäispuuhat löytyvät sivuilta www.lastenkirkko.fi. Tievatupaan voi tutustua tarkemmin osoitteessa http://www.tievatupa.fi.

Lisätietoja: Tievatuvan isäntä Henry Välitalo (040 820 7110), vs. viestintäjohtaja Johanna Pietiläinen (044 545 6592)