Ajankohtaista

Nuori kirkko mukana Lasten ja Nuorten Olympialaisissa 10.–11.5.

 

”Täällä Vantaan Myyrmäki-hallissa on hieno tapahtuma, paikalla tuhansia iloisia lapsia ja olemme myös jutelleet paljon lasten kanssa”, sanoo Nuoren kirkon kouluttaja Anni Kärri.

Lasten ja nuorten olympialaisissa riittää vilskettä ja vilinää, sillä lähes 3000 Vantaan ja Espoon alakoululaista on osallistunut unelmien liikuntaviikon tapahtumaan perjantaina aamupäivällä. Lukuisilla lajiliitoilla ja järjestöillä on tarjolla paljon erilaisia liikunnan vaihtoehtoja kokeilla ja pelata.

Nuori kirkko tarjoaa liikuntaa krossikeppareiden ja keppihevosten kanssa yhteistyössä 4H-liiton kanssa. Myös matalan kynnyksen liikunta-agentteja on paikalla.

”Liikunnan ilo ja riemu on tärkeää kaikille, tämä on ollut tosi positiivinen päivä, jossa on ollut paljon vauhtia ja draivia”, jatkaa kouluttaja Jukka Jylhä Nuoresta kirkosta.

Perjantaina 10.5. klo 14-18 ovat ovet auki kaikille urheilusta ja liikunnasta kiinnostuneille ja harrastajille, samoin lauantaina 11.5. klo 9-18.  www.ljno.fi

Nuori kirkko edistää lasten ja nuorten matalan kynnyksen liikuntamahdollisuuksia yhdessä seurakuntien kanssa. Keskiössä on lasten ja nuorten liikunnan ilon vieminen sinne, missä muutenkin ollaan, eli erilaisille leireille ja tapahtumiin. Meille tärkeää on lisäksi mahdollistaa liikuntaa ilman tarvetta kilpailulle, ja lapsilähtöisesti. Tästä esimerkki on esimerkiksi seurakunnissa tapahtuva keppihevostoiminta, joka on syntynyt suorana lasten itsensä toiveesta.

#unelmienliikutapäivä #lastenjanuortenolympialaiset #liikunta-agentit

Kuvat Jukka Jylhä