Ajankohtaista

Huvipuisto täynnä perheretkeläisiä!

Yli 1000 lasta, nuorta, äitiä ja isää viettivät aurinkoista kesäpäivää perheretkellä.

Viime lauantaina 18.5.2019 Tykkimäelle tehtiin retkiä ympäri Suomea. Nuoren kirkon Kaakkois-Suomen piirin, Nuoren kirkon ja Mikkelin hiippakunnan yhdessä järjestämä Tykkimäen perheretki kokosi Tykkimäelle yli 1000 lasta, nuorta, äitiä ja isää viettämään aurinkoista kesäpäivää. Päivä aloitettiin yhdessä huvipuistojumalanpalveluksella, jonka oli valmistellut Kouvolan seurakuntayhtymän papit Johanna Pesonen ja Katikeesia Hertsi sekä kanttori Risto Eskola. Mukana jumalanpalveluksessa oli myös lapsikuorolaisia laulamassa. Loppupäivä kului Tykkimäen laitteissa ja vekottimissa viihtyen ja herkkuja nauttien.

Huvittelun tiimellyksessä pidettiin myös Nuoren kirkon Kaakkois-Suomen piiri ry:n vuosikokous. Piirin pitkäaikainen puheenjohtaja, Anna Kärri, antoi tilaa uusille tuulille ja uudeksi puheenjohtajaksi valittiin Janne Blomberg Kotka-Kymin seurakunnasta.

Aurinkoinen ja lämmin sää helli retkeläisiä koko vauhdikkaan ja nauruntäytteisen päivän.

Onneksi tämä ei jää viimeiseksi retkeksi. Seuraavan kerran Tykkimäki kutsuu perheretken merkeissä vuoden päästä 16.5.2020. Laita päivämäärä ylös, että pääset ensi kerralla mukaan!

Kuva Anna Kärri