NAVI-ryhmä etsii NAVI-sihteeriä

“Nuorten mielipiteellä on merkitystä  ja se on saatava kirkossa kuuluviin”. Tämän teeman edistämiseksi työskentelee Nuorten aikuisten vaikuttamisryhmä NAVI, oletko sinä toiminnan mahdollistava  seuraava sihteerimme?

Etsimme nyt tapahtumatuotannosta ja fasilitoivasta työotteesta  innostuvaa sihteeriä tukemaan vaikuttamisryhmämme toimintaa. NAVI-sihteerinä  järjestät NAVIn tapaamisia, valmistelet aineistoja ja sparraat ryhmämme puheenjohtajistoa työskennellessämme kohti yhteisiä tavoitteita. Ryhmän laatii itselleen toimintasuunnitelman, jonka pohjalta jokainen vuosi rakentuu omanlaiseksi kokonaisuudeksi.

Onnistuessasi työssäsi olet työaikasi puitteissa vuoden loppuun tehnyt mm. seuraavia asioita:

• tukenut NAVI-ryhmän ensi vuoden toiminnansuunnitteluprosessia
  • valmistellut ja organisoinut NAVI-ryhmän syksyn tapaamiset ja kokoontumiset  majoitusten ja ruokailuiden osalta
  • tuottanut ryhmän puheenjohtajiston kanssa kokousten materiaalit ja valmistellut työskentelyiden sisältöjen pohjatyöt
  • hoitanut ryhmän sisäistä viestintää ja kokousmuistioiden kirjaamista
  • huolehtinut kokouksessa sovittujen asioiden delegoinnista ja deadlineista ryhmän sisäisesti
  • pitänyt yhteyttä ryhmän yhteistyöverkostojen kanssa
  • hoitanut NAVI-ryhmän ulkoista viestintää (visuaalisesta osaamisesta plussaa)

Työkokonaisuutesi rakentuu siis tapaamisten ja viestinnän organisoinnista, toteutuksesta sekä ryhmän työskentelyn ja ideoinnin tukemisesta. Sihteerin työ on pääosin itsenäistä. NAVI-ryhmän kokoajana toimii Nuori kirkko ry, jonka puolelta työtäsi tukee esihenkilösi Tarja Liljendahl. NAVI-ryhmän syksyn ensimmäinen vetäytyminen järjestetään 30.8.-1.9., jota ennen järjestetään perehdytys nykyisin sihteerinä toimivan Mikan kanssa.

Sihteerin työ on osa-aikainen perhevapaan sijaisuus ajalla 15.8.2019-31.7.2020. Työnantajanasi on Nuori kirkko ry. Työpiste sijaitsee Nuoren kirkon Lauttasaaren toimistolla. Tehtävästä maksetaan 14,30 e/tunti ja työaika on 25-35 tuntia kuussa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Nuoren kirkon nuorisosihteeri Tarja Liljendahl, 0400 279 376, tarja.liljendahl@nuorikirkko.fi.

Lähetäthän hakemuksesi 9.6.2019 mennessä osoitteeseen rekrytointi@nuorikirkko.fi. Haastattelut tehtävään järjestetään torstaina illalla 13.6.2019. Laitathan päivämäärän kalenteriisi jo nyt. Mikäli kesäsi vie sinua juuri tuolloin seikkailuille, myös videoyhteys haastatteluun on mahdollinen.

Lisätietoja NAVIsta: http://www.naviryhma.fi/mika-navi/

Nuorten aikuisten vaikuttamisryhmä NAVI toimii edistääkseen nuorten ja nuorten aikuisten vaikuttamismahdollisuuksia ev.lut. kirkon piirissä. NAVI on kirkko- ja puoluepoliittisesti sitoutumaton toimija. NAVI:n toiminta rakentuu eri hiippakuntien ja järjestöjen edustajista koostuvan NAVI-ryhmän ympärille. Ryhmän kokoajana toimii Nuori kirkko ry. Nuoren kirkon tarkoituksen on taata, että lapsilla ja nuorilla on hyvä olla osana kirkkoa ja yhteiskuntaa.