Rasmus Tillander NAVI-sihteeriksi

NAVI-sihteerin sijaiseksi on valittu Rasmus Tillander.

Rasmuksella on monipuolista kokemusta vaikuttamistyön eri osa-alueilta Espoonlahden seurakuntaneuvostosta opiskelijajärjestötoimintaan. Tillander opiskelee teologian maisteriksi Helsingin yliopistossa. Rekrytointityöryhmä kiinnitti huomiota erityisesti Rasmuksen ryhmäyttävään ja innostavaan työotteeseen ja osaamiseen, jolla sparrata NAVIn vaikuttamistyötä.

NAVI-sihteeri osallistuu Nuorten aikuisten vaikuttamistoimintaan yhdessä NAVI-ryhmän kanssa. ”Nähtyäni kirkon ongelmat ja vahvuudet valtuustosalin perspektiivistä olen vahvemmin ymmärtänyt, että kirkon on todella otettava tiettyjä askelia eteenpäin: niitä askelia esimerkiksi nuorten osallistamisessa, joita NAVI-ryhmäkin ajaa”, kommentoi Rasmus motivaatiotaan lähteä edistämään NAVIn tavoitteita ryhmän kanssa.

Nuorten aikuisten vaikuttamisryhmä NAVI toimii Nuorten kirkon yhteydessä edistääkseen nuorten ja nuorten aikuisten osallisuutta ja vaikuttamismahdollisuuksia kirkon piirissä. Lisätietoa NAVI-ryhmästä ja materiaalia vaikuttamistoimintaan www.naviryhma.fi.