Ajankohtaista

Mihin nuorilla on mahdollisuus vaikuttaa? – Tule mukaan osallisuustyöntekijöiden tapaamiseen!

Missä asioissa seurakunnassasi nuorilla on mahdollisuus olla osallinen ja vaikuttaa? Milloin nuorilta kysytään ideoita ja vinkkejä, millaisia juttuja he voivat itse suunnitella ja toteuttaa seurakunnassa? Entä kuullaanko nuoria osana seurakunnan päätöksentekoa tai ovatko he mukana vaikkapa valitsemassa uutta nuorisotyöntekijää seurakuntaan?

Kirkolliskokouksen valmistelussa on esitys nuorten osallisuuden lisäämisestä hallinnon kaikilla tasoilla. Esityksen mukaan nuorten vaikuttajaryhmistä tulisi jatkossa velvoittavaa toimintaa seurakuntiin. Tule kuulemaan lisää nuorten vaikuttajaryhmätoiminnasta ja pohtimaan kanssamme nuorten osallisuuden toteutumisen mahdollisuuksia Allianssi-talolle (os. Asemapäällikönkatu 1) tiistaina 24.9.2019 klo 12–16. Paikalla muun muassa Aila Mäkinen Helsingin seurakuntayhtymästä, Sirpa Syrjä ja Jarmo Kokkonen kirkkohallituksesta sekä Tarja Liljendahl Nuoresta kirkosta. Tarjoamme lounaan ja kahvit, ilmoittautuminen 16.9. mennessä https://www.lyyti.in/Tapaaminen_seurakuntien_osallisuustyontekijoille_1591

Tags