Töitä tarjolla koodarille!

Olemme julkaisseet Päkän päivä -pelin betaversion Play-kaupassa, joka kaipaa nyt bugien korjausta. Päkän päivä on osa Nuori kirkko ry:n julkaisemaa Lastenkirkko-mediaperhettä, joka on suunniteltu erityisesti 3-8-vuotiaille. Lastenkirkko rohkaisee toimimaan, ilmaisemaan tunteita, olemaan kaveri, hiljentymään, kyselemään ja tutkimaan elämän ilmiöitä maan ja taivaan väliltä.

Pelimoottorina peli käyttää Unitya, jonka lisäksi C#-kielen osaaminen on oleellista. Urakan kestoksi on arveltu 75-95 tuntia (riippuen aloituksesta) ja sitä toteutetaan osin yhteistyössä digiviestintäsuunnittelijamme Vladan kanssa. Toiveemme on, että suurimmat bugit on korjattu 10.11. mennessä, jotta peli voidaan julkaista Lapsen oikeuksien päivänä (20.11.) eli toivomme, että pääsisit aloittamaan mahdollisimman pian.

Mikäli kiinnostuit, ota yhteyttä rekrytointi@nuorikirkko.fi. Lisätietoja tarvittaessa saat Vlada Laukkoselta, 044 712 4210, vlada.laukkonen@nuorikirkko.fi. Työstä maksetaan 18,42€/tunti. Toimistomme sijaitsee Helsingin Lauttasaaressa, mutta työtä voi tehdä osin myös etänä.

Nuori kirkko haluaa mahdollistaa lasten ja nuorten osallisuuden yhteiskuntaan. Olemme evankelis-luterilaisten seurakuntien lasten, nuorten ja perheiden järjestö. Nuori kirkko toimii lasten ja nuorten sekä heidän kanssaan töitä tekevien parissa evankelis-luterilaisissa seurakunnissa ja koko yhteiskunnassa. Leireillemme ja tapahtumiimme osallistuu vuosittain yli 20 000 lasta ja nuorta. Asetumme kaikenlaisten lasten ja nuorten puolelle.