Haemme talous- ja hallintopäällikköä!

Nuori kirkko ry:ssä haluamme toimia siten, että tukitoiminnot ovat strategian ytimessä. Tuotamme hyvässä yhteistyöhengessä tukipalveluita, joiden avulla järjestötyön vaikuttavuus saadaan aikaan. Talouden tunnusluvut, henkilöstöhallinnon ja toimiston palvelut sekä sisällöntuotannon tukipalvelut tuotetaan täsmällisesti ja oikea-aikaisesti sparraamaan toiminnan linjauksia. Tukipalveluiden tiimi toteuttaa osaltaan strategiaa ja sen taustalla olevia arvoja. Tiimin vetäjän siirtyessä järjestössämme uusiin tehtäviin haemme

TALOUS- JA HALLINTOPÄÄLLIKKÖÄ

Talous- ja hallintopäällikkönä johdat tukipalvelutiimiä siten, että tukitoimintojen kokonaisuus koetaan lisäarvoa tuottavana, tehokkaana ja palveluhenkisenä järjestötyön mahdollistajana. Vedät tiimin työtä osallistuvalla, sparraavalla ja asiantuntevalla työotteellasi.

Tukitoiminnot koostuvat järjestötyön ja toiminnan suunnittelua ja seurantaa palvelevista työkokonaisuuksista. Vastaat yhdessä tiimisi kanssa

• järjestön kirjanpidosta, tilinpäätöksestä ja johdon laskentatoimen kehittämisestä konserninäkökulma huomioiden

• toimisto- ja hallintopalveluiden tuottamisesta (mm. järjestön luottamuselimet, johdon tuki)

• varainhankinnasta sekä kiinteistö- ja sijoitusstrategian läpiviennistä

• järjestön leirikeskusten toimintojen ohjaamisesta ja johtamisesta

• sisällöntuotannossa tarvittavien tukipalveluiden tuottamisesta (mm. koulutusten ja tapahtumien toteutusprosessit, projektituki, hankerahoitus)

• henkilöstöhallinnon palveluista

Hallinto- ja taloustiimi on luonut järjestölle toimivat organisaation perusrakenteet. Toimintojen vakiinnuttamisessa ja edelleen kehittämisessä riittää kuitenkin työtä. Tulevina vuosina tarkastelemme ja kehitämme mm. taloushallinnon alihankintaketjujen toimivuutta, reskontratoimintojen automatisoinnin mahdollisuuksia, konsernilaskennan käytänteitä, arvioinnin ja seurannan toimintamalleja sekä kiinteistö- ja sijoitusstrategiaa. Näissä kehityshankkeissa toivomme sinulta aktiivista työotetta ja näkemystä.

Työssäsi sinua auttaa useamman vuoden työkokemus vastaavista tehtävistä ja soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Tehtävän kokonaisuudessa menestystä enteilevät

• vahva osaaminen, kiinnostus ja sisäinen motivaatio talouden ja tukitoimintojen johtamiseen, viestimiseen ja sisäiseen kouluttamiseen

• sparraava työote

• ihmissuhdetaidot, joilla innostat ja ohjaat tiimiäsi ja sisäisiä asiakkaitasi heidän työssään.

Järjestömme työote pyrkii nojaamaan eteenpäin katsovaan strategiseen ajatteluun ja uuteen tekemisen tapaan, minkä vuoksi toivomme työotteesi asettuvan luontaisesti samansuuntaisesti.

Olisivatko nämä sinun tulevia ammatillisia haasteitasi? Lähetä palkkatoiveella varustettu hakemuksesi sekä CV:si 29.11. klo 12.00 mennessä osoitteeseen rekrytointi@nuorikirkko.fi. Haastattelut tehtävään järjestetään maanantaina 2.12.

Lisätietoja tehtävästä antaa järjestön toiminnanjohtaja Sami Ojala, 044 371 3062, ma 18.11. klo 16-18, pe 22.11. klo 14-16 sekä ti 26.11. klo 9-11.

Nuori kirkko haluaa mahdollistaa lasten ja nuorten osallisuuden yhteiskuntaan. Olemme evankelis-luterilaisten seurakuntien lasten, nuorten ja perheiden järjestö. Nuori kirkko toimii lasten ja nuorten sekä heidän kanssaan töitä tekevien parissa. Leireillemme ja tapahtumiimme osallistuu vuosittain yli 20 000 lasta ja nuorta. Teemme työtä evankelis-luterilaisissa seurakunnissa ja koko yhteiskunnassa. Asetumme kaikenlaisten lasten ja nuorten puolelle. Teemme työtämme, jotta jokaisen lapsen ja nuoren olisi mahdollisuus kasvaa omaksi ainutlaatuiseksi itsekseen. Jotta jokainen nuori ja lapsi löytää paikkansa maailmassa.