Ajankohtaista

Nuoren kirkon Itä-Suomen piirin tunnustuspalkinto nuorisotyönohjaaja Noora Kähköselle

Palkinnnon Noora Kähköselle (vas.) luovuttivat kouluttaja Anna Kärri ja hiippakuntasihteeri Juha Antikainen.

Nuoren kirkon Itä-Suomen piiri ry:n hallitus myönsi vuoden 2019 tunnustuspalkinnon nuorisotyönohjaaja Noora Kähköselle Joensuun seurakunnasta.

Perusteluina Itä-Suomen piirin hallitus kertoo, että Noora Kähkönen on toiminut ja toimii aktiivisesti usealla taholla niin paikallisseurakunnassa, Itä-Suomen alueella kuin kokonaiskirkon tasolla. Joensuun seurakunnassa Kähkönen on osana tiimiä ollut rakentamassa ja ylläpitämässä hyviä yhteyksiä kouluihin ja luomassa kouluyhteistyöhön materiaalia.

Itä-Suomen alueella hän on toiminut pitkään piirin toiminnassa ja ollut järjestämässä varhaisnuoriso- ja nuorisotyön hiippakunnallisia tapahtumia. Hän oli myös Itä-Suomen piirin hallituksessa ideoimassa uudenlaista kouluikäisten perheille tarkoitettua perhetapahtumaa Kato mua!, joka on toteutettu joka toinen vuosi jo vuodesta 2013 lähtien. Hän on myös toimittanut kaksi Kerhonohjaajan käsikirjaa, jotka palvelevat kaikkien Suomen seurakuntien kerhotyötä.

Noora Kähkönen tunnetaan vastuuntuntoisena ja luovana ammattilaisena, joka uskaltaa kokeilla uutta. Hän on innostuva ja osaa innostaa myös muita. Samalla hän osaa toimia yhteistyössä erilaisissa ympäristöissä ja ottaa toiset toimijat hyvin huomioon. Kokeneena ammattilaisena hänellä on myös kyky arvioida asioiden toteuttamiskelpoisuutta ja johtaa tapahtumien tuotantoa.

Tunnustuspalkinto annettiin Kähköselle sunnuntaina 24.11.2019 Kato mua! -perhetapahtuman messun yhteydessä Joensuussa.

Tunnustuspalkinto voidaan myöntää Kuopion hiippakunnan alueella toimivalle työntekijälle, henkilölle tai ryhmälle, joka on sitoutuneesti ja innostavasti tehnyt työtä tyttöjen ja poikien parissa.

Teksti Anna Kärri • Kuva Tiina Riikonen