Ajankohtaista

Rippikoulumuusikoksi kansainväliselle riparille?

Liikuntasalissa järjestettävässä rippikoulun iltaohjelmassa on laulun aika. Muusikkonainen soittaa akustista kitaraa ja muusikkomies cajon-rumpua. Molemmat ovat iloisia ja hymyilevät.

Lämminhenkinen, rempseä, reilusti kansainvälinen. Etsimme rippileireillemme ensi kesäksi muusikoita. Rippikoulumuusikkona vastaat yksin tai yhdessä toisen muusikon kanssa koko rippikoulun päivittäisestä musiikkitoiminnasta: kaikille opetussuunnitelmaan kuuluvasta kirkollisen musiikin opettamisesta ja vapaaehtoisesta kuoro- ja bändiopetuksesta. Opetus tapahtuu suomeksi ja englanniksi. 

Leirijakso pidetään Partaharjun leirikeskuksessa Pieksämäellä:
KV72 11.-21.7.2020 tai
KV73 22.7.-1.8.2020

Leirin musiikki lähtee sinusta. Bändien ja kuoron kanssa suunnittelet, sovitat ja toteutat vierailupäivän, leirimessujen ja leirin päätteeksi järjestettävän suuren konfirmaatiojuhlan musiikkiohjelman. Kirkollisen musiikin osalta pidämme tärkeänä innostavaa otetta kristilliseen musiikkiin kehollisesta musiikista nykygospelin kautta perinteiseen kirkkomusiikkiin. Työvälineinä sinua avustavat mm. Nuoren seurakunnan veisukirja, virsikirja, Taizé-laulukirja sekä ELCAn englanninkielinen virsikirja. 

10 päivää, 70 nuorta, 3 opetusryhmää, 2 kieltä ja 6 opettajakollegaa – kansainvälinen rippikoulu Partaharjulla ei taatusti jätä ketään kylmäksi!

Toivomme, että sinulla on kokemusta nuorten kanssa tehtävästä työstä, hallitset äänentoistotekniikan perusteet ja kuulut evankelis-luterilaiseen kirkkoon. Mikäli kirkollisen musiikin pitäisi mielestäsi olla muutakin kuin pelkkiä urkuja, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesti ja CV viimeistään sunnuntaina 8.12.2019 osoitteeseen rekrytointi@nuorikirkko.fi. Liitä hakemukseesi toive, kummalle rippikoulujaksolle haet, sillä voit työskennellä jaksoista vain toisella. 

Haastattelut tehtävään järjestetään Helsingissä perjantaina 13.12. iltapäivällä tai lauantai-aamuna 14.12. Haastattelu kestää n. 30 minuuttia. Opettajille järjestetään yhteinen koulutus- ja tutustumispäivä 18.4.2020, laitathan tämänkin jo kalenteriisi ylös.

Kansainvälisistä rippikouluista lisäinfoa antaa kurssisihteeri Elise Kyttä 040 731 8578.