Rippikouluopettajaksi kansainväliselle riparille?

Oikealla pappi kaataa ehtoollisviiniä konfirmoitavan, albaan pukeutuneen nuoren pikariin konfirmaatiomessussa. Taempana toinen ehtoollisen jakaja jakaa leipää toiselle konfirmoitavalle nuorelle.

Lämminhenkinen, rempseä, reilusti kansainvälinen. Koe keskikesän rippikouluhuuma erilaisella tavalla ja kasvata osaamistasi uusiin mittoihin. Etsimme rippileireillemme ensi kesäksi rippikoulunopettajia luomaan kesän ihania rippikoululeirejä.

Haemme opettajia kansainvälisen rippikoulun leirijaksolle Partaharjun leirikeskukseen Pieksämäelle:
KV72 11.-21.7.2020 tai
KV73 22.7.-1.8.2020

Rippikoulunopettajana toimit osana opettajatiimiä, johon kuuluu lisäksesi pappi, muusikko ja 4-5 muuta rippikoulun opettajaa. Leirille osallistuu 70 nuorta ja opetus tapahtuu kolmessa ryhmässä, jolla kullakin on erityinen ryhmävastaava. Rippikouluopettajana tehtäviisi kuuluu mm. 1,5-2 h opetustuokioiden suunnittelu ja vetäminen, toimit vuorollasi päivän vastaavana eli opettajien äänitorvena ja vuorollasi isosten tiimin ohjaaminen yhdessä apuopettajien kanssa. Ryhmähetkien ulkopuolella päästään nauttimaan suuren ryhmän moninaisuudesta ja ilosta. Rippikoululeiri huipentuu leirin lopuksi järjestettävään suureen konfirmaatiojuhlaan.

Toivomme, että sinulla on jo kokemusta rippikoulu- ja/tai nuorisotyöstä sekä työn luonteesta johtuen, että kuulut Suomen evankelis-luterilaiseen kirkkoon. Opetuskielinä leirillä on englanti ja suomi. Mikäli pelastushistoria irtoaa sinulta molemmilla kielillä, kirjaile hakemuksesi viimeistään sunnuntaina 8.12.2019 osoitteeseen rekrytointi@nuorikirkko.fi. Liitä hakemuksellesi toive, kummalle rippikoulujaksolle haet, sillä voit työskennellä vain toisella jaksolla (ensisijaisuustoive/kumpikin käy).

Haastattelut tehtävään järjestetään Helsingissä perjantaina 13.12. iltapäivällä tai lauantai-aamuna 14.12. Haastattelu kestää n. 30 minuuttia. Opettajille järjestetään yhteinen koulutus- ja tutustumispäivä  18.4.2020, laitathan tämänkin jo kalenteriisi ylös.

Kansainvälisistä rippikouluista lisäinfoa antaa kurssisihteeri Elise Kyttä 040 731 8578.