Ajankohtaista

Tule Suuntaseminaariin pohtimaan tulevaisuuden kristillisen kasvatuksen suuntaviivoja Saariselän upeisiin maisemiin Tievatuvalle 3.–7.2.2020

Suuntaseminaari on ajankohtaisseminaari, jossa paneudutaan kasvatuksen tulevaisuuden kysymyksiin. Seminaari on tarkoitettu kaikille kasvatuksen työntekijöille: niin kasvatuksen johtaville viranhaltijoille ja kehittämistehtävissä toimiville kuin varhaiskasvatuksessa, kouluikäisten ja nuorten parissa työskenteleville.

Kyseessä on aito suuntausseminaari, jossa saa unelmoida ja luoda yhteistä suuntaa kirkon kasvatuksen tulevaisuudelle. Pohdimme yhdessä toisten kasvatuksen alan ammattilaisten kanssa kristittynä olemisen näkökulmia ja työntekijän kristillistä identiteettiä sekä millaiseksi kasvun polku on kehittymässä niin yksilön, perheen kuin yhteiskunnan näkökannalta. Aiheisiin johdattelemassa ovat muun muassa johtaja Jarmo Kokkonen ja asiantuntija Katri Vappula Kirkon kasvatus ja perheasiat -yksiköstä sekä kehittämis- ja jäsenpalvelujen johtaja Heli Pruuki ja kouluttaja, päätoimittaja Johanna Heikkinen Nuoresta kirkosta.

Seminaarissa voimme jakaa omia kokemuksiamme ja nostaa yhteisissä työskentelyissä esille ajankohtaisia oman työn haasteita. Yhdessä löydämme voimavaroja työhömme ja omaan kristilliseen kasvuumme tiedostaen tulevaisuuden kristillisen kasvatuksen haasteet.

Seminaari ei ole pelkkää pohdintaa ja kehittämistä vaan päivittäin pääsemme nauttimaan Lapin kauniista lumisesta luonnosta vaikka hiihtäen tai muuten ulkoillen.

Kymmeniä suosittuja Suuntaseminaareja on järjestetty joka toinen vuosi aluksi poikatyöhön ja sittemmin varhaisnuorisotyöhön liittyen. Nyt Suuntaseminaari on toista kertaa avattu kaikille kasvun kaarella työskenteleville.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen 13.12.2019 mennessä, linkki tässä.
Lisätietoja myös kouluttaja Anna Kärriltä, anna.karri(at)nuorikirkko.fi , p. 044 792 2389.

Hartaushetki Tievakappelissa.Saariselän hiihtoladuille pääsee Tievatuvan pihasta.

www.tievatupa.fi-sivulle tästä.