Ajankohtaista

Johanna Hirvonen Nuori kirkko ry:n talous- ja hallintopäälliköksi

KTM Johanna Hirvonen on valittu Nuori kirkko ry:n talous- ja hallintopäälliköksi. Hirvonen siirtyy Nuoreen kirkkoon Järvenpään seurakunnasta. Hänellä on lähes 20 vuoden kokemus vaativista taloushallinnon asiantuntija- ja johtotehtävistä. Pääosan urastaan Hirvonen on tehnyt kaupallisella sektorilla taloushallinnon eri tehtävissä, mutta hän on toiminut myös opettajana ja seurakuntakentällä muun muassa talouspäällikkönä. Kauppatieteiden maisterin tutkinnon lisäksi hänellä on ammatillisen opettajan pätevyys. 

“Olen todella/iloinen päästessäni aloittamaan Nuoressa kirkossa. Saan jatkaa tärkeiden arvojen parissa ja Nuori kirkko on todella mielenkiintoinen yhteiskunnallinen toimija ja keskittyy mielestäni kirkollisen toiminnan ydinasioihin. Tulevassa työssäni korostuu erityisesti se, että laadukkaat tukitoiminnot entistä sujuvammin mahdollistavat järjestömme työntekijöiden keskittymisen ydintoimintaan”, Hirvonen kommentoi valintaansa innostuneena.

“On mahtavaa saada Johannan kaltainen osaaja järjestömme palvelukseen. Hänen avullaan saamme aikaan mainiota kehitystä taloushallinnon puolella”, iloitsee Nuoren kirkon toiminnanjohtaja Sami Ojala.

Johanna aloittaa talous- ja hallintopäällikön tehtävässä ma 13.1.2020. Tehtävässä hän vastaa järjestön tukitoimintojen kokonaisuudesta toimien talous- ja hallintotiimin sekä toimintakeskusten vetäjien esihenkilöinä.

 

Lisätiedot:

Nuoren kirkon toiminnanjohtaja Sami Ojala, 044 371 3062, sami.ojala@nuorikirkko.fi

Johanna Hirvonen, 050 383 7724