Nuori kirkko mukana Nuori2020-tapahtumassa Tampereella ensi viikolla!

Nuori2020-päiviin liittyvä kuva.

Tervetuloa mukaan Nuoren kirkon ohjelmaan ja osastoille sekä Nuoren seurakunnan veisukirjan konserttiin Nuori2020-tapahtumaan Tampereelle!

NUORI2020 – valtakunnalliset kasvatuksen ja nuorisotyön päivät lähestyvät tuota pikaa. Nuori kirkko on vahvasti mukana Tampere-talolla 14.–16.1.2020 järjestettävillä päivillä niin lavaohjelmissa, ständeillä kuin iltaohjelmissakin. Lisäksi livelähetystä tapahtumasta ovat paikalla tekemässä oman koululaistubemediamme Ttilan juontajat!

Olemme mukana tapahtuman laajassa ja monipuolisessa ohjelmatarjonnassa seuraavissa osuuksissa:

Ti 14.1.
13-14.30 Hanki (hyvä) elämä! – välineitä itsenäistymiseen (Duetto 1)
15-16 Ilmastotoivo – välineitä kasvatukseen (Pieni sali)
19-20.30 Punaisen veisukirjan 50-vuotisjuhlakonsertti (Tampere-talon Isosali)

Ke 15.1.
11-12 Vaikea vanhemmuuss (Iso sali)
11-12 Nuoret haluavat vaikuttaa – keinoja ja välineitä työsi tueksi (Sonaatti 1)
11-12 Hyvä päivä yhdessä – mielekäs aamu- ja iltapäivätoiminta (Duetto 1)
12.30-13.30 Lapsuuden ja nuoruuden monet identiteetit (Sorsapuistosali)
16-17.30 Luonnossa tapahtuva oppiminen ja kasvu – metsä oppimisympäristönä lapsille ja nuorille (Sonaatti2)
16-17.30 Aatos ja Amine – Gods of Molenbeeck. Rakentavaa katsomusdialogia tukemassa (Pieni sali)
16-17.30 Nuorten vaikuttajaryhmät seurakunnissa – apua, ideoita ja malleja. (Opus 1 ja 2)
19 Pisarallinen viiniä (Wanhan Postin Sauna, Pellavatehtaankatu 10B)

Nuori2020-päivien ohjelma kokonaisuudessaan täällä.

Iloista iltaohjelmaa tiedossa!

Tiistai-iltana klo 19 alkaen Tampere-talolla nähdään ja etenkin kuullaan lisäksi Nuoren seurakunnan eli Punaisen veisukirjan 50-vuotisjuhlakonsertti huippuesiintyjien, kuten Mariskan, Uniikin ja Jukka Pojan siivittämänä! Tätä et halua todellakaan jättää väliin!

Lisäksi keskiviikkoiltana klo 19 olet tervetullut nauttimaan “Pisarallisen viiniä” kanssamme ja fiilistelemään vielä mennyttä Pisara-leiriä sekä pohtimaan tulevien suurleirien suuntia Wanhan Postin Saunaan (Pellavakatu 18).

Tievatuvan ja Partaharjun toimintakeskusten logot.

Osastoilla mukana myös toimintakeskuksemme!

Tervetuloa tapaamaan meitä ja juttelemaan kanssamme omalla osastollamme.

Myös Partaharjun toimintakeskuksen ja Retkeily- ja kurssikeskus Tievatuvan isännät ovat tavattavissa omalla osastollaan reiluin tarjouksin ja järjestäen suositun loma-arvonnan!

Tapaamisiin Tampereella!

Iloisin terveisin Nuoren kirkon väki