Nuori kirkko ja Erätauko-säätiö ryhtyvät yhteistyöhön!

Erätauko-logo.

Nuori kirkko alkaa kouluttaa innostavaa ja selkeää Erätauko- dialogisen keskustelun menetelmää. Erätauko- ohjaajan koulutus sopii kaikille lasten, nuorten ja aikuisten kanssa työskenteleville. Se antaa valmiudet paitsi ohjata dialogisia keskusteluja eri teemoista, myös hyödyllisiä taitoja ja oivalluksia mihin tahansa ohjaamistyöhön.

Erätauko on testatusti erinomainen menetelmä myös rippikoulu- ja leirityössä hyödynnettäväksi. Koulutuksen kesto on 1+1 arkipäivää + välitehtävä: järjestä oma Erätauko-keskustelu.

Ohjaajakoulutukset alkavat jo syksyllä 2020 ja löydät niitä myös vuoden 2021 koulutuskalenterista. Tervetuloa mukaan!

Linkin kautta pääset antamaan yhteystietosi ja saat ensimmäisten joukossa lisätietoa tulevista ohjaajakoulutuksista, kun niiden ajankohdat täsmentyvät: https://forms.gle/rH9rEhsLGUQW2fvJA

Lisätietoja:

kehitys- ja jäsenpalvelujohtaja Heli Pruuki (044 580 1600, heli.pruuki@nuorikirkko.fi) ja Erätauko-säätiön toimitusjohtaja Laura Arikka (044 579 2686, laura.arikka@eratauko.fi)