Ajankohtaista

Uusia ja entuudestaan tuttuja kasvoja Nuoreen kirkkoon

Kuvassa vasemmalta oikealle: Riikka Jäntti, Tapu Sirkka, Katri Korolainen ja Nelli Jäntti-Tuominen

Nuori kirkko ry:n porukka vahvistuu maaliskuun aikana monilla uusilla ja tutuilla kasvoilla. Riikka Jäntti aloittaa musiikkikasvatuksesta vastaavana kouluttajana, Nelli Jäntti-Tuominen viestintäsuunnittelijana ja Tapu Sirkka moottoripajatoiminnan ja ulkopuolisuuden ehkäisyn koordinaattorina. Lisäksi Katri Korolainen on palannut viestinnän ja vaikuttamisen johtoon ja Mikael Kan suorittaa siviilipalveluksensa osana Nuoren kirkon viestinnän ja vaikuttamisen digityön tiimiä.

“On mukavaa saada uutta virtaa kevääseen uusien henkilöiden myötä. Hienoa myös nähdä, että aikaisemmat yhteistyökuviot ovat innostaneet Riikkaa ja Tapua työskentelemään kanssamme kollegoina. Se kertoo paljon työyhteisöstämme”, iloitsee Nuori kirkkoo ry:n toiminnanjohtaja Sami Ojala.

Musiikin maisteri Riikka Jäntti työskentelee tällä hetkellä Hakunilan seurakunnan kanttorina ja on Nuorelle kirkolle entuudestaan tuttu yhteistyöverkostojen kautta esimerkiksi Virsivisan projektisihteerinä ja kouluttajana. Riikka on julkaissut monipuolisia musiikkikasvatuksen materiaaleja niin muskarikirjoista virsivideoihin ja toiminut kouluttajana muun muassa Vauva- ja Kirkkomuskari -materiaalien parissa sekä säveltävänä lastenmuusikkona ja Vautsi-orkesterin solistina. Riikka aloittaa Nuoren kirkon musiikkikasvatuksen vastaavana kouluttajana 23. maaliskuuta.

Nelli Jäntti-Tuominen aloitti maaliskuun alussa Nuoren kirkon viestintäsuunnittelijana. Hänen tehtävänsä on erityisesti kasvattaa järjestön näkyvyyttä ja tunnettuutta viestinnän keinoin sekä kehittää järjestön sosiaalista mediaa. Nelli on valmistunut medianomiksi journalismin koulutusohjelmasta ja työskennellyt järjestöviestintätehtävissä esimerkiksi Toimittajat ilman rajoja ry:ssä sekä Suomen Taiteilijaseurassa. Monikanavaiseen ja -mediaiseen työskentelyyn tottuneella Nellillä on myös journalistista kokemusta ja työhistoriaa markkinointiviestinnässä.

Tapu Sirkka siirtyy koordinaattoriksi Nuoren kirkon moottoripajatoimintaan ja ulkopuolisuuden ehkäisyyn. Tapu on valmistunut sosionomiksi kirkon nuorisotyönohjaajan pätevyydellä ja tekee parhaillaan Nuorelle kirkolle ylemmän ammattikorkeakoulun opinnäytetyönä kehittämishanketta Saapas-toimintaan liittyen. Tapulla on rutkasti koulutus- ja työhistoriaa nuoriso- ja vapaa-ajantoiminnasta, seurakunnan erityisnuorisotyöstä sekä useista projektitöistä.

Mikael Kan aloitti siviilipalveluksen Nuoren kirkon markkinoinnissa helmikuun alussa. Hänen tehtävänsä on markkinoida esimerkiksi koulutuksia, Ttilan YouTube-kanavaa, Päkän peliä ja Lastenkirkon lehteä. Mikaelilla on takanaan kolmen vuoden kokemus digitaalisesta markkinoinnista opintojen ohella sekä lähes kahden vuoden ajan omalla toiminimellä.

Myös Katri Korolainen on palannut perhevapaalta työyhteisön piristykseksi maaliskuun alussa. Katri on työskennellyt Nuori kirkko ry:ssä vuodesta 2017 alkaen vastuullaan viestintä, vaikuttaminen, digityö ja ICT-asiat.

“Vuosi kotona esikoisemme kanssa oli ihana, mutta olen nyt innolla takaisin työskentelemässä lasten ja nuorten hyvinvoinnin eteen kirkossa ja yhteiskunnassa. Erityisesti iloitsen siitä, että pääsen taas työskentelemään yhdessä valtavan monipuolisen seurakuntakenttämme kanssa”, Katri kommentoi. 

 

Lisätietoja: 

Toiminnanjohtaja Sami Ojala,
044 371 3062,
sami.ojala@nuorikirkko.fi