Ajankohtaista

Suvivirsi saa tänä vuonna kaverikseen Kevät kutittaa -kevätlaulun

Poikkeusoloissa koulujen kevätjuhlat jäävät viettämättä ja varhaiskasvatuksen yhteistilaisuudet pitämättä. Lapset kuitenkin ansaitsevat juhlatunnelmaa kevätkauden päättyessä. Siksi Lastenkirkko-media muistaa pienimpiä aivan uudella kevätlaululla Kevät kutittaa, jota voi hyvin laulaa vaikka yhdessä perinteisen Suvivirren kanssa. Kappaleen on säveltänyt ja sanoittanut musiikkikouluttaja Riikka Jäntti

 

Kevät kutittaa on iloinen, leikkisä, vauhdikas ja lämmin laulu, jonka mukana on mukava juhlistaa kevättä ja alkavaa kesää. Riikka Jäntin nerokas sanoitus liittyy niin poikkeustilan tunnelmiin kuin yleensäkin varhaiskasvatuksen ja koulun kevätjuhlaan. Laulu on tehty juuri tämän vuoden erityisiin tunnelmiin, mutta kestää aikaa yli koronakevään. Sanoitus on toivoa antava ja kertoo jälleennäkemisestä sekä kesäloman taiasta. 

 

“Halusimme tänä keväänä muistaa lapsia aivan uudella laululla, kun kevätkin on tänä vuonna ollut aivan uudenlainen. Toivomme, että Kevät kutittaa jää elämään osana kevätjuhlatraditiona myös poikkeusolojen jälkeen. Siksi julkaisemme laulusta myös nuotin, jonka avulla perheet voivat opetella laulun vaikka kotikäyttöön”, kommentoi Lastenkirkon päätoimittaja Anita Ahtiainen

 

Kevät kutittaa tehdään myös laadukkaana videotuotantona. Riikka ja lapset laulavat ja tanssivat Antti Vuoren ohjaamalla musiikkivideolla. Antti vastaa myös musiikin tuotannosta yhdessä tuottaja Henrik Sirelän ja huippumuusikoiden kanssa. Video ilmestyy 25.5. ja on käytettävissä niin koulujen, varhaiskasvatuksen kuin seurakuntienkin toimintaan. 

 

Kevät kutittaa on Lastenkirkko-median tuote, jota ovat olleet rahoittamassa myös Espoon ja Helsingin seurakunnat sekä Kirkkohallitus. 

 

Lataa Kevät kutittaa -laulun nuotti tästä:

Kevat_kutittaa

 

Lisätietoja 

 

Anita Ahtiainen 

Lastenkirkko-median päätoimittaja

050 596 6039

anita.ahtiainen@nuorikirkko.fi