Ajankohtaista

Poikkeuskevään päätösjuhliin syntyi Kevät kutittaa -laulu Suvivirren kaveriksi

Uusi Kevät kutittaa -laulu tulkitsee poikkeuskevään tunnelmia yhdessä lasten kanssa ja heidän kielellään. Kevät kutittaa -laulua voi laulaa perinteisen Suvivirren rinnalla pienemmällä porukalla ja etänä järjestetyissä juhlissa.  Kappaleen on säveltänyt ja sanoittanut musiikkikouluttaja Riikka Jäntti ja sen julkaisee Lastenkirkko-media. 

 

“Vaikka perinteisiä juhlia ei pääsisikään tänä vuonna viettämään, on koulujen loppuminen ja eskarin päättyminen lapsille iso juttu. Siksi halusimme muistaa lapsia omalla kappaleella juuri tänä vuonna. Laulu sopii hyvin niin koulujen, varhaiskasvatuksen kuin seurakuntienkin käyttöön”, kertoo Lastenkirkon päätoimittaja Anita Ahtiainen

 

Kevät kutittaa on leikkisä, vauhdikas ja lämmin laulu, joka on tehty juuri tämän vuoden erityisiin tunnelmiin, mutta kestää aikaa yli koronakevään. Sanoitus on toivoa antava ja kertoo jälleennäkemisestä sekä kesäloman ihmeellisyydestä. Musiikkivideon kappaleelle on ohjannut Antti Vuori, joka vastaa myös musiikkituotannosta yhdessä Henrik Sirelän kanssa. 

 

“Mielestäni Riikka on onnistunut vangitsemaan lauluunsa jotain kevääseen oleellisesti kuuluvaa tunnetta: kaikkialle tulvivaa valoa ja vapautunutta iloa. Yritin sisällyttää samaa tunnetta laulun sovitukseen ja videoon”, kuvailee ohjaaja ja tuottaja Antti Vuori.

Kevät kutittaa on Lastenkirkko-median tuote, jota ovat olleet rahoittamassa myös Espoon ja Helsingin seurakunnat sekä Kirkkohallitus. 

 

Lisätietoja 

 

Anita Ahtiainen 

Lastenkirkko-median päätoimittaja

050 596 6039

anita.ahtiainen@nuorikirkko.fi 

 

Kuuntele Kevät kutittaa -laulu Lastenkirkon Youtube-kanavalta.

Lataa Kevät kutittaa -laulun nuotti tästä.