Haemme viestinnästä ja vaikuttamisesta vastaavan johtajan sijaista

Etsimme viestinnästä ja vaikuttamisesta vastaavan johtajan sijaista perhevapaan ajaksi. Johtajana vastaat järjestön vaikuttamistyöstä, viestinnän kokonaisuudesta, markkinoinnista, ICT-asioista sekä digitaalisesta lapsi- ja nuorisotyöstä järjestössä.

Uuden strategiamme painopisteenä on aktiivinen vaikuttamistyö yhteiskunnassa, joten pääset syventymään verkostojen ja vaikuttavuuden maailmaan yhdessä kumppaniemme kanssa. Meillä pääset luomaan järjestölle uudenlaista tunnettuutta ja vaikuttamisverkostoa. Johtajana olet toteuttamassa myös ketterän järjestön uudistuvaa viestintää. Vedät seitsenhenkistä osaavaa ja monipuolista viestintätiimiä, lisäksi  viet omien vastuualueidesi kokonaisuutta eteenpäin osana järjestön johtoryhmää. Viestintä tukee järjestön asiantuntijoiden ja jäsenkentän työtä, joten koulutus- ja valmennusosaamisesta on merkittävää hyötyä tehtävän hoitamisessa. Arvostamme pelotonta kokeilumieltä ja vahvaa kehittämisotetta: uusille ideoille ja avauksille on meillä tilaa ja mahdollisuuksia!

Toivomme, että sinulle on jo kertynyt esihenkilö- ja projektinjohtokokemusta. Työssä on kiistatonta hyötyä laajoista verkostoista ja erinomaisista verkostoitumistaidoista. Arvostamme ylempää korkeakoulututkintoa tai vastaavaa osaamista vaikuttamisen, viestinnän ja  digitaalisen toiminnan alalta. Kirkollisen toimintaympäristön tuntemus on tehtävässä eduksi. Osaamisesi voi olla karttunut työstä, luottamustoimista tai esimerkiksi harrastusten parista. Rohkea heittäytyminen, vahvat vuorovaikutustaidot, kokemus tapahtumajärjestämisestä ja into uusien ideoiden toteuttamiseen lyhyessäkin ajassa enteilevät onnistumista tehtävässä. Työnteon pääasiallinen paikka on Helsingin toimistomme, mutta valtakunnallisena järjestönä toimimme eri puolilla Suomea jäsenistömme  ja sidosryhmiemme parissa. Tehtävä on määräaikainen ajalla 25.3.2019-1.3.2020.

• Lähetä palkkatoiveella varustettu hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään maanantaina 28.1.2019 klo 10:00 osoitteeseen: rekrytointi@nuorikirkko.fi. Kannustamme nostamaan hakemukseen esimerkkejä onnistumisistasi tehtävän kannalta oleellisilla osa-alueilla!
  • Mahdollisiin  tehtävästä herääviin kysymyksiin saa vastauksia tehtävää vakituisesti hoitavalta Katri Korolaiselta (puh. 044 545 6592, katri.korolainen@nuorikirkko.fi).
  • Haastattelut järjestetään 6.-7.2. iltapäivällä Helsingissä, varaathan ajan jo hakiessasi kalenteriisi!

Täällä me jo odotellaan – tervetuloa!