Kolehdit

su 17.6., 4. sunnuntai helluntaista
Kadonnut ja jälleen löytynyt

Kolehdin yhteydessä luettava teksti:

Kolehti kerätään nuorten ja rippikoulutoiminnan tukemiseen ja kehittämiseen Nuori kirkko ry:n kautta. Järjestö tukee ja kehittää lasten ja nuorten parissa tehtävää työtä vauvoista nuoriin aikuisiin. Nuori kirkko kouluttaa ohjaajia ja vapaaehtoisia, julkaisee materiaalia ja vaikuttaa siihen, että lasten ja nuorten ääni kuuluu kirkossa ja yhteiskunnassa. Erityisen tärkeitä järjestön työssä ovat ne lapset ja nuoret, jotka tarvitsevat kasvulleen erityistä tukea tai ovat vaarassa syrjäytyä.”

Kirkkohallituksen päätösteksti: Seurakunnissa tehtävän nuoriso-, erityisnuoriso- ja rippikoulutyön tukemiseen ja kehittämiseen Nuori kirkko ry:n kautta.

Tilitysohje: Nuori kirkko ry, Itälahdenkatu 27 A, 00210 Helsinki, FI47 1574 3000 0014 77, viite 204 20181.

Nuori kirkko ry:n tarjoama jumalanpalvelusmateriaali konfirmaatiomessuun ladattavissa tästä.

su 30.9. Mikkelinpäivä (Enkelien sunnuntai)
Jumalan sanansaattajat

Kolehdin yhteydessä luettava teksti:

“Kolehti kerätään seurakuntien ja kotien kristillisen kasvatuksen tukemiseen Nuori kirkko ry:n kautta. Järjestö tukee ja kehittää lasten ja nuorten parissa tehtävää työtä vauvoista nuoriin aikuisiin. Nuori kirkko kouluttaa ohjaajia ja vapaaehtoisia, julkaisee materiaalia ja vaikuttaa siihen, että lasten ja nuorten ääni kuuluu kirkossa ja yhteiskunnassa. Erityisen tärkeitä järjestön työssä ovat kaikkein pienimmät seurakuntalaiset ja heidän perheensä.”

Kirkkohallituksen päätösteksti: Lapsi- ja perhetyöhön, erityisesti pyhäkoulu- ja päiväkerhotyön tukemiseen Nuori kirkko ry:n kautta.

Tilitysohje: Nuori kirkko ry, Itälahdenkatu 27 A, 00210 Helsinki, FI47 1574 3000 0014 77, viite 202 20187.

Mikkelinpäivän virikemateriaali

Kolehtisuositukset 2018 Nuori kirkko ry:lle tai sen lähitahoille

Kolehdin yhteydessä luettava teksti:

“Kolehti kerätään seurakuntien kouluikäisten parissa tehtävän työn tukemiseen Nuori kirkko ry:n kautta. Järjestö kehittää lasten ja nuorten parissa tehtävää työtä vauvoista nuoriin aikuisiin. Nuori kirkko kouluttaa ohjaajia ja vapaaehtoisia, julkaisee materiaalia ja vaikuttaa siihen, että lasten ja nuorten ääni kuuluu kirkossa ja yhteiskunnassa.Keskeinen osa järjestön työtä on leiritoiminta Partaharjun toimintakeskuksessa Pieksämäellä.”

Kirkkohallituksen päätösteksti: Seurakuntien tyttö- ja poikatyön tukemiseen Nuori kirkko ry:n kautta.

Tilitysohje: Nuori Kirkko ry, Itälahdenkatu 27 A, 00210 Helsinki, FI47 1574 3000 0014 77, viite 203 20184.

Jumalanpalveluksen virikemateriaali

Nuori_kirkko_jumalanpalvelusmateriaali_kouluikaiset

Kolehdin yhteydessä luettava teksti:

Kolehti kerätään  lasten musiikki- ja virsikasvatuksen tukemiseen Nuori kirkko ry:n kautta. Järjestö kehittää lasten ja nuorten parissa tehtävää työtä vauvoista nuoriin aikuisiin. Nuori kirkko kouluttaa ohjaajia ja vapaaehtoisia, julkaisee materiaalia ja vaikuttaa siihen, että lasten ja nuorten ääni kuuluu kirkossa ja yhteiskunnassa. Nuori kirkko ry vastaa valtakunnallisen Virsivisan yhdessä koulujen ja opetushallituksen kanssa.”

Kirkkohallituksen päätösteksti: Lasten musiikkikasvatuksen, erityisesti virsikasvatuksen tukemiseen Nuori kirkko ry:n kautta.

Tilitysohje: Nuori Kirkko ry, Itälahdenkatu 27 A, 00210 Helsinki, FI47 1574 3000 0014 77, viite 20 20606 20189.

Kolehdin yhteydessä luettava teksti:

“Kolehti kerätään pyhäkoulutapahtumien järjestämiseen eri puolilla Suomea ja digitaalisen pyhäkoulutoiminnan edistämiseen Suomen Pyhäkoulun Ystävät SPY ry:n kautta. Toteutuksessa painotetaan erityisesti rauhankasvatuksellisten teemojen käsittelyä  kirkon kasvatuksen Rauha-teeman mukaisesti.”

Kirkkohallituksen päätösteksti: Pyhäkoulutapahtumien järjestämiseen eri puolilla Suomea, digitaalisen pyhäkoulutoiminnan edistämiseen Suomen Pyhäkoulun Ystävät SPY ry:n kautta. Toteutuksessa painotetaan erityisesti rauhankasvatuksellisten teemojen käsittelyä kirkon kasvatuksen ”rauha” teeman mukaisesti.

Tilitysohje: Suomen Pyhäkoulun Ystävät SPY ry, Itälahdenkatu 27 A, 02100 Helsinki, FI67 8000 1270 1702 29.

Kolehdin yhteydessä luettava teksti:

“Kolehti kerätään kouluikäisten ja nuorten leiri- ja retkitoiminnan tukemiseen Partaharju-säätiön kautta.”

Kirkkohallituksen päätösteksti: Nuorten ja varhaisnuorten leiri- ja retkeilytoiminnan tukeminen Partaharju-säätiön kautta.

Tilitysohje: Partaharju-säätiö, Partaharjuntie 361, 76100 Partaharju, FI42 5340 0020 0940 15.

Lataa tästä Nuori kirkko ry:lle vuonna 2017 kerättyjen kolehtien tilitysohjeet: