Kansainväliset tapaamiset

BE1 – kurssi Tallinnassa 18.-21.1.2018.

Kurssi on tarkoitettu yli 18 -vuotiaille nuorille aikuisille, jotka ovat kiinnostuneet ekumeniasta. Kurssi on englanninkielinen.

Kurssin hinta on 25€ sisältäen ruoat, materiaalin ja yöpaikan jonkun Tallinnan kirkon lattialla (oma makuupussi ja alusta mukaan). Hakemukset 13.11.2017 mennessä. Linkki hakulomakkeeseen.

BE1 ammentaa voimansa ekumeenisen liikkeen ajattelusta, tavotteista ja Suomen Ekumeenisessa Neuvoston (SEN) Nuorisojaoston vuodesta 1983 alkaen järjestetystä Ketkosta eli Kansainvälisen ja ekumeenisen toiminnan koulutusohjelmasta. BE1-koulutuksessa yhdistyvät myös European Fellowship of Christian Youth´in ja SEN:n Nuorisojaoston tavoitteet järjestää toimintaa Baltian alueella.

European Fellowshipin pääsiäiskurssi 25.3.-1.4.2018.

Kurssi pidetään Espoon seurakuntien Hilan kurssikeskusessa Kirkkonummella. Kurssin hinta on 175€, sisältäen täysihoidon ja materiaalin. Kurssi on englannin kielinen ja se on tarkoitettu 18-25-vuotiaille nuorille aikuisille.

Pääsiäiskurssin teemana on “Crossing barriers and borders in Europe”. Pääsiäiskurssilla on mahdollisuus tavata eurooppalaisia nuoria aikuisia. Kurssi menetelminä ovat keskustelujen lisäksi mm. luennot, työpajat, leikit ja pelit.

Kurssin esitteen löydät täältä.

Kurssille haetaan 26.2.2018 mennessä lomakkeella bit.ly/eastercourse2018