Nuori kirkko etsii digiviestintäsuunnittelijaa kesäksi

Etsitkö kesäksi töitä, jossa saat oman kädenjälkesi näkyviin, voit kehittyä digiosaajana ja päästä kokeilemaan koodaustaitojasi? Kiinnostaako työ uudistuvassa lasten ja nuorten järjestössä osana rentoa ja kunnianhimoista viestintätiimiä?

Digiviestintäsuunnittelijana vastaat erityisesti eri verkkosivustojemme ylläpidosta ja kehittämisestä ja toimit digitaalisen työn tukena eri projekteissamme (mm. Lastenkirkko ja sen Minecraft-palvelin Fisucraft). Nuoressa järjestössämme pääset rakentamaan digiviestinnän kokonaisuutta  ja vaikuttamaan siihen, millaisena toimijana Nuori kirkko tunnetaan. Tehtävässäsi sinua tukee järjestön kahdeksanhenkinen viestintätiimi sekä monipuoliset sisällöntuottajat. Innostus lapsille ja nuorille suunnattuun ja heidän kanssaan tehtävään viestintään on tehtävässä onnistumisen kannalta tärkeää.

Digitaalisissa ympäristöissä toimit sekä suunnittelijana että toteuttajana. Työpäivinäsi pääset rohkeasti kehittämään olemassa olevia palveluita ja  ideoimaan uusia avauksia. Voit suunnitella työviikkosi projektien tarpeiden pohjalta itsenäisesti, ottaen kuitenkin huomioon mahdollisuuden panna tuulemaan lyhyelläkin varoitusajalla. Odotamme sinulta näyttöjä meille tärkeästä WordPress-julkaisualustan käytöstä (kokemuksesta/hallinnasta) – olitpa tehnyt sellaista työksesi, vapaaehtoisena tai ihan yksityishenkilönä. Työssä onnistut, mikäli hallitset Bootstrap-kirjaston, HTML-, CSS- ja JavaScript-kielien perusteet. Toteutamme lisäksi  mobiilipeliä Unityllä, jonka perusteiden hallinnasta on tehtävässä hyötyä. Visuaalisen viestinnän tuntemus ja esimerkiksi taitto-, kuvitus- sekä kuvankäsittelytaidot ovat tehtävässä eduksi.

Sijaisuus on määräaikainen ajalle 24.4.-30.8. sisältäen perehdytysviikon. Työpaikkasi sijaitsee toimistollamme Helsingin Lauttasaaressa.

Voisiko tämä paikka olla sinulle Se Oikea?  Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi sekä muutama osaamisestasi kertova työnäyte viimeistään sunnuntaihin 10.2. mennessä osoitteeseen rekrytointi@nuorikirkko.fi. Haastattelut järjestetään 15.2. toimistollamme Itälahdenkadulla. Haastatteluun valituille toimitamme pienen ennakkotehtävän etukäteen.

Lisätietoja paikasta ja palkkauksesta antaa viestinnästä ja vaikuttamisesta vastaava johtaja Katri Korolainen (044 545 6592, katri.korolainen@nuorikirkko.fi).