Retket, leirit ja tapahtumat

RETKET, LEIRIT JA TAPAHTUMAT

Retket

Miten olisi retki Tykkimäelle, Linnanmäelle tai Power Parkkiin. Nuoren kirkon piiritoiminta tarjoaa mahdollisuuden osallistua oman alueesi kevätretkelle.

Poikien ja tyttöjen kevätretki

Lapuan hiippakunnan seurakuntien kevätretki pojille ja tytöille. Virsvälkän konsertti Alahärmän kirkossa, ruokailu luonnossa sekä hauskanpitoa PowerParkissa. Päivään odotetaan yli 1500 poikaa ja tyttöä ohjaajineen.

AjankohtaTapahtumapaikkaTapahtuman nimiIlmoittautuminen
16.5.2020 Alahärmä, Power Park Poikien ja tyttöjen kevätretki Ilmoittautuminen avautuu pian

Tykkimäen perheretki

Perheretki tytöille ja pojille ja heidän perheilleen Mikkelin ja Kuopion hiippakunnista. Ohjelmassa huvipuistojumis, konsertti sekä hauskanpitoa Tykkimäen huvipuistossa.

16.5.2020 Kouvola, Tykkimäki Tykkimäen perheretki Ilmoittaudu

Koko perheen kevätretki Linnanmäelle

Etelä-Suomen seurakuntien kevätretki kouluikäisille perheineen Linnanmäelle toukokuussa 2020. Retkelle voi myös hyvin lähteä esim. kummin kanssa.

16.5.2020 Helsinki, Linnanmäki Koko perheen perheretki Linnanmäelle Ilmoittaudu

Kato mua -perhetapahtuma

Toiminnallisessa, ilmaisessa perhetapahtumassa nostetaan esille lasten oikeudet sekä lasten osallisuuden ja nähdyksi tulemisen teemat.

AjankohtaTapahtumapaikkaTapahtuman nimiIlmoittautuminen
24.11.2019 Joensuu Kato mua - perhetapahtuma 15.11.2019 mennessä Anna Kärri anna.karri@nuorikirkko.fi

Kenelle: kouluikäiset tytöt ja pojat, perheet, nuorisotyöntekijät
Lisätietoja: Kouluttaja Anna Kärri, anna.karri@nuorikirkko.fi, 0447922389
Järjestäjät: Nuoren kirkon Itä-Suomen piiri ry, Kuopion hiippakunta, Joensuun ev.lut. seurakuntayhtymä.

Leirit

Partaharjun kesäleiri

Telttaleiri lapsille ja heidän perheilleen, tytöille ja pojille sekä nuorille. Tule tekemään unohtumattomia leirimuistoja yhdessä lasten ja nuorten kanssa!

Perinteinen leirimuotoinen kurssi on jatkoa Partaharjun harraste- ja raittiusleirien ketjua. Kurssilla on muun muassa seuraavia aiheita: kuvataide, liikunta, pelit, musiikki, tanssi ja kädentaidot. Lisäksi telttaleirielämää ja aurinkoa beachilla.

AjankohtaTapahtumapaikkaTapahtuman nimiIlmoittautuminen
8.-12.6.2020 Pieksämäki, Partaharjun toimintakeskus Partaharjun leiriviikko Ilmoittaudu

Hinta: osallistumismaksu 130 €/hlö

Lisätietoja: Kouluttaja Anna Kärri, anna.karri@nuorikirkko.fi, 0447922389.

Loiskis-leiri

Leiri on perinteinen toimintapainotteinen telttaleiri, jossa on paljon yhteistä tekemistä, yhdessäoloa, hiljentymistä ja elämyksiä. Yhteistyökumppanit: Nuoren kirkon Varsinais-Suomen ja Satakunnan piiri ry, Turun arkkihiippakunta, Nuori kirkko ry. ja Suomen Lähetysseura.

AjankohtaTapahtumapaikkaTapahtuman nimiIlmoittautuminen
21.-24.7.2020 Loimaa, Kalikka, Kalikantie 12, Ylänne Loiskis-leiri 2020 Ilmoittaudu

Hinta: 75,-

Lisätietoja: Kouluttaja Jukka Jylhä, jukka.jylha@nuorikirkko.fi, 0400508241.

Polkupyöräpyhiinvaellus Tour de Henrik Kuvia

Tour de Henrik on pyöräpyhiinvaellus Kokemäeltä Turkuun. Vaellus on järjestetty vuodesta 2005 lähtien. Kolmen päivän mittainen vaellus myötäilee Pyhän Henrikin pyhiinvaellusreittiä ja kulkee Kokemäen Henrikin saarnahuoneelta Turun Tuomiokirkkoon. Matkaa kertyy noin 147 kilometriä. Vaeltajat ovat olleet 8-17-vuotiaita ja heitä ohjaamasssa seurakunnan nuorisotyönohjaajia sekä vaeltajien vanhempia. Vaeltajat kuljettavat satulalaukuissa päivän aikana tarvitsemansa juomapullot,varavaatteet. Makuupussit ja-alustat sekä muut tavarat kuljetetaan huoltoautolla. Yöpymispaikkoina toimivat seurakuntatalojen ja koulujen lattiat.

Aika ja paikka: 23.-25.6.2020 Kokemäki – Turku

Hinta: alustavasti 170,- (tarkentuu syksyn 2019 aikana)
Ilmoittautuminen: Ilmoittaudu
Lisätietoja: Kouluttaja Jukka Jylhä, jukka.jylha@nuorikirkko.fi, 0400508241.

Lapuan hiippakunnan alueen sählyturnaus

Turnaus on perinteinen tapahtuma Lapuan hiippakunnan alueella. Järjestäjinä Nuoren kirkon Keski-Suomen ja Pohjanmaan piiri..

Aika ja paikka: 25.10.2020 Kuortane
Hinta: alustavasti 60,-/joukkue (tarkentuu syksyn 2019 aikana)
Ilmoittautuminen: linkki ilmoittauutumiseen tulee tänne syksyn 2019 aikana
Lisätietoja: Kouluttaja Markku Aution, markku.autio@nuorikirkko.fi, 0447878334.