Retket ja leirit

Retket ja leirit

Retket

Poikien ja tyttöjen kevätretki

Lapuan hiippakunnan seurakuntien kevätretki pojille ja tytöille. Konsertti Alahärmän kirkossa, ruokailu luonnossa sekä hauskanpitoa PowerParkissa. Päivään odotetaan yli 1500 poikaa ja tyttöä ohjaajineen.     

AjankohtaTapahtumapaikkaTapahtuman nimiIlmoittautuminen
4.5.2019 Alahärmä, Power Park Poikien ja tyttöjen kevätretki Lue lisää ja Ilmoittaudu

Tykkimäen perheretki

Perheretki tytöille ja pojille ja heidän perheilleen Mikkelin ja Kuopion hiippakunnista. Ohjelmassa huvipuistojumis, konsertti sekä hauskanpitoa Tykkimäen huvipuistossa.

AjankohtaTapahtumapaikkaTapahtuman nimiIlmoittautuminen
18.5.2019 Kouvola, Tykkimäki Tykkimäen perheretki Lue lisää ja Ilmoittaudu

Koko perheen kevätretki Särkänniemeen

Etelä-Suomen seurakuntien kevätretki kouluikäisille perheineen alkaa musiikkipainotteisella ILO-jumalanpalveluksella klo 12 Aleksanterin kirkossa (Osoite: Pyynikin kirkkopuisto https://tampereenseurakunnat.fi/kirkko_tampereella/kirkot_ja_muut_tilat/kirkot/aleksanterin_kirkko ) Hauskanpito jatkuu Särkänniemen huvipuistossa klo 13.00. Huvipuisto sulkeutuu klo 21.00. Retkelle voi myös hyvin lähteä esim kummin kanssa.

AjankohtaTapahtumapaikkaTapahtuman nimiIlmoittautuminen
18.5.2019 Tampere, Särkänniemi Koko perheen perheretki Särkänniemeen Lue lisää ja Ilmoittaudu

Kato mua -perhetapahtuma

Toiminnallisessa perhetapahtumassa nostetaan esille lasten oikeudet sekä lasten osallisuuden ja nähdyksi tulemisen teemat.

Aika ja paikka: 23.11.2019 Joensuu
Hinta: tapahtuma on ilmainen
Ilmoittautuminen: seurakuntaryhmien ilmoittautuminen 15.11.2019 mennessä maara.kosonen@nuorikirkko.fi
Kenelle: kouluikäiset tytöt ja pojat, perheet, nuorisotyöntekijät
Lisätietoja: Kouluttaja Maara Kosonen, maara.kosonen@nuorikirkko.fi, 0400541957
Järjestäjät: Nuoren kirkon Itä-Suomen piiri ry, Kuopion hiippakunta, Joensuun ev.lut. seurakuntayhtymä.

Leirit

Partaharjun 65. puhallinmusiikkikurssi

Partaharjun puhallinmusiikkikurssi on suunnattu eritasoisille puhallin- ja lyömäsoitinharrastajille sekä nuoriso-orkesteritoiminnasta kiinnostuneille ammattilaisille.

Partaharjun puhallinmusiikkikurssi tarjoaa monipuolista musiikillista kehittymistä eritasoisille puhallin- ja lyömäsoitinharrastajille sekä ammattilaisille. Leirimuotoisen kurssin opetus tapahtuu kahdessa eritasoisessa orkesterissa sekä yksityisopetuksena ja pienryhmissä. Soittamista ja kesäistä leirielämää täydentävät eri muotoiset konsertit sekä ohjattu vapaa-ajantoiminta.  Osallistuja oppii  orkesterisoittotaitoja ja oman instrumenttinsa hallintaa sekä sosiaaliset ja esiintymistaidot vahvistuvat. Musiikin ammattilaiset oppivat johtamaan nuoriso-orkesteria ja toimimaan kapellimestarina. Opetus tapahtuu kahdessa tai kolmessa eritasoisessa orkesterissa sekä yksityisopetuksena. Musiikillinen yhteenkuuluvuus ylittää ikä- ja taitotasot, ja pienryhmäsoittoa harjoitellaan erilaisissa kokoonpanoissa. Leirimuotoiseen kurssiin kuuluu myös konsertteja ja muuta musiikillista toimintaa sekä hyväntuulista ohjattua vapaa-ajan toimintaa Partaharjun luonnonkauniissa ympäristössä.

Aika ja paikka: 8.-14.7.2019 Partaharjun toimintakeskus
Hinta 490 €/henkilö, sisarhinta 440 €/henkilö, kapellimestarikurssi 570 €/henkilö. Hinnat sisältävät täysihoidon.
Ilmoittautuminen 31.5.2019 mennessä [Linkki tulossa]
Lisätietoja: Jukka Jylhä,  jukka.jylha@nuorikirkko.fi, +358400508241
Järjestäjät: Seurakuntaopisto, Nuori kirkko ja Suomen Puhallinorkesteriliitto

Pisara – suurleiri

Kaikkien aikojen telttaleiri lapsille ja heiden perheilleen, tytöille ja pojille sekä nuorille. Tule tekemään unohtumattomia leirimuistoja yhdessä lasten ja nuorten kanssa!

Partaharjulla on järjestetty tyttöjen ja poikien suurleirejä yli puoli vuosisataa. Ensimmäistä kertaa suurleiriä rakennetaan kaiken ikäisille. Pisara-suurleiri muodostuu junnuleiristä 10-14-vuotiaille tytöille ja pojille ohjaajineen, perheleiristä 0-9-vuotiaille lapsille vanhempien, kummin tai isovanhempien seurassa ja nuorten leiristä 15 vuotta täyttäneille nuorille ja nuorille aikuisille.

Aika ja paikka: 24.-29.7.2019 Pieksämäki, Partaharjun toimintakeskus
Hinta: 130 € osallistuja ja sisarhinta 120 €. Perheleirialennus: 3-9-vuotiaat 65 € ja alle 3-vuotiaat ilmaiseksi. Perheleirille voi osallistua myös perjantaista sunnuntaihin puoleen hintaan. Perheleiriläisillä asuntovaunupaikkoja (rajoitetusti) a 25 €
Ilmoittautuminen: Seurakuntaryhmien ennakkoilmoittautumiset 30.3.2019 mennessä ja muutokset ennakkoilmoittautumisiin 17.5.2019 mennessä. Nuorten leirille ja perheleirille voi ilmoittautua myös ilman seurakuntaryhmää. Ilmoittautuminen 17.5.2019 mennessä. Mikäli seurakunnasta on tulossa nuorten leirille ryhmä, on 10 alaikäistä leiriläistä kohden oltava yksi täysi-ikäinen. [Linkki tulossa]
Kenelle: Lapsille, nuorille, perheille, kasvatuksen alan ammattilaisille
Lisätietoja: Kouluttaja Maara Kosonen, maara.kosonen@nuorikirkko.fi, 0400541957
Leirin pääjärjestäjänä toimii Nuori kirkko ry. Monipuolista ohjelmaa rakennettaan yhdessä Nuoren kirkon piirien, Kirkon kasvatus ja perheasiat yksikön, hiippakuntien ja paikallisseurakuntien, Suomen Lähetysseuran, Kirkon Ulkomaan avun ja Changemaker verkoston kanssa.

Muu kouluikäisten Partaharjulla ja Tievatuvalla tapahtuva telttaleiritoiminta toteutuu jäsenseurakuntien omana leiritoimintana.

X