Retket ja leirit

RETKET JA LEIRIT

Retket

Poikien ja tyttöjen kevätretki

Lapuan hiippakunnan seurakuntien kevätretki pojille ja tytöille. Virsvälkän konsertti Alahärmän kirkossa, ruokailu luonnossa sekä hauskanpitoa PowerParkissa. Päivään odotetaan yli 1500 poikaa ja tyttöä ohjaajineen.

4.5.2019 Alahärmä, Power Park Poikien ja tyttöjen kevätretki Ilmoittaudu

Tykkimäen perheretki

Perheretki tytöille ja pojille ja heidän perheilleen Mikkelin ja Kuopion hiippakunnista. Ohjelmassa huvipuistojumis, konsertti sekä hauskanpitoa Tykkimäen huvipuistossa. Kaakkois-Suomen piiri järjestää yhdessä Mikkelin hiippakunnan ja Kouvolan seurakuntayhtymän kanssa perinteisen Tykkimäen perheretken myös tänä keväänä. Perheretki on osa 100 vuotta iloa -juhlavuoden tapahtumia.

HUOM!  TYKKIMÄEN PERHERETKEN AIKATAULU ON MUUTTUNUT JÄRJESTÄJISTÄ RIIPPUMATTOMISTA SYISTÄ!

Päivän uusi aikataulu on tällainen:

10.00 Huvipuiston portit aukeavat
10.40 Huvipuistojumalanpalvelus alkaa
11.00 huvipuisto aukeaa
Huomioithan, että jumalanpalvelus kestää hieman yli klo 11.00. Tästä on hyvä mainita retkeläisille jo bussissa. Jos teiltä on tulossa lapsikuorolaisia jumalanpalvelukseen laulamaan, pyrittehän olemaan paikalla hyvissä ajoin.

18.5.2019 Kouvola, Tykkimäki Tykkimäen perheretki Ilmoittaudu

Koko perheen kevätretki Särkänniemeen

Etelä-Suomen seurakuntien kevätretki kouluikäisille perheineen alkaa musiikkipainotteisella ILO-jumalanpalveluksella klo 12 Aleksanterin kirkossa (Osoite: Pyynikin kirkkopuisto https://tampereenseurakunnat.fi/kirkko_tampereella/kirkot_ja_muut_tilat/kirkot/aleksanterin_kirkko ) Hauskanpito jatkuu Särkänniemen huvipuistossa klo 13.00. Huvipuisto sulkeutuu klo 21.00. Retkelle voi myös hyvin lähteä esim kummin kanssa.

AjankohtaTapahtumapaikkaTapahtuman nimiIlmoittautuminen
18.5.2019 Tampere, Särkänniemi Koko perheen perheretki Särkänniemeen Ilmoittaudu

Kato mua -perhetapahtuma

Toiminnallisessa perhetapahtumassa nostetaan esille lasten oikeudet sekä lasten osallisuuden ja nähdyksi tulemisen teemat.

Aika ja paikka: 23.11.2019 Joensuu
Hinta: tapahtuma on ilmainen
Ilmoittautuminen: seurakuntaryhmien ilmoittautuminen 15.11.2019 mennessä maara.kosonen@nuorikirkko.fi
Kenelle: kouluikäiset tytöt ja pojat, perheet, nuorisotyöntekijät
Lisätietoja: Kouluttaja Maara Kosonen, maara.kosonen@nuorikirkko.fi, 0400541957
Järjestäjät: Nuoren kirkon Itä-Suomen piiri ry, Kuopion hiippakunta, Joensuun ev.lut. seurakuntayhtymä.

Leirit

Pisara-suurleiri

Kaikkien aikojen telttaleiri lapsille ja heiden perheilleen, tytöille ja pojille sekä nuorille. Tule tekemään unohtumattomia leirimuistoja yhdessä lasten ja nuorten kanssa!

Partaharjulla on järjestetty tyttöjen ja poikien suurleirejä yli puoli vuosisataa. Ensimmäistä kertaa suurleiriä rakennetaan kaiken ikäisille. Pisara-suurleiri muodostuu junnuleiristä 10-14-vuotiaille tytöille ja pojille ohjaajineen, perheleiristä 0-9-vuotiaille lapsille vanhempien, kummin tai isovanhempien seurassa ja nuorten leiristä 15 vuotta täyttäneille nuorille ja nuorille aikuisille.

Aika ja paikka: 24.-29.7.2019 Pieksämäki, Partaharjun toimintakeskus
Hinta: 130 € osallistuja ja sisarhinta 120 €. Perheleirialennus: 3-9-vuotiaat 65  € ja alle 3-vuotiaat ilmaiseksi. Perheleirille voi osallistua myös perjantaista sunnuntaihin puoleen hintaan. Perheleiriläisillä asuntovaunupaikkoja (rajoitetusti) a 25 €
Ilmoittautuminen: Seurakuntaryhmien ennakkoilmoittautumiset 30.3.2019 mennessä ja muutokset ennakkoilmoittautumisiin 17.5.2019 mennessä. Nuorten leirille ja perheleirille voi ilmoittautua myös ilman seurakuntaryhmää. Ilmoittautuminen 17.5.2019 mennessä. Mikäli seurakunnasta on tulossa nuorten leirille ryhmä, on 10 alaikäistä leiriläistä kohden oltava yksi täysi-ikäinen. Linkki ilmoittautumiseen  tässä.
Kenelle: Lapsille, nuorille, perheille, kasvatuksen alan ammattilaisille
Lisätietoja: Kouluttaja Maara Kosonen, maara.kosonen@nuorikirkko.fi, 0400541957. www.pisaraleiri.fi
Leirin pääjärjestäjänä toimii Nuori kirkko ry. Monipuolista ohjelmaa rakennettaan yhdessä Nuoren kirkon piirien, Kirkon kasvatus ja perheasiat yksikön, hiippakuntien ja paikallisseurakuntien, Suomen Lähetysseuran, Kirkon Ulkomaan avun ja Changemaker verkoston kanssa.

Muu kouluikäisten Partaharjulla ja Tievatuvalla tapahtuva telttaleiritoiminta toteutuu jäsenseurakuntien omana leiritoimintana.