Retket, leirit ja tapahtumat

RETKET, LEIRIT JA TAPAHTUMAT

Retket

Miten olisi retki Tykkimäelle, Linnanmäelle tai Power Parkkiin. Nuoren kirkon piiritoiminta tarjoaa mahdollisuuden osallistua oman alueesi kevätretkelle.

Poikien ja tyttöjen kevätretki

Lapuan hiippakunnan seurakuntien kevätretki pojille ja tytöille. Virsvälkän konsertti Alahärmän kirkossa, ruokailu luonnossa sekä hauskanpitoa PowerParkissa. Päivään odotetaan yli 1500 poikaa ja tyttöä ohjaajineen.

16.5.2020 Alahärmä, Power Park Poikien ja tyttöjen kevätretki PERUTTU

Tykkimäen perheretki

Perheretki tytöille ja pojille ja heidän perheilleen Mikkelin ja Kuopion hiippakunnista. Ohjelmassa huvipuistojumis, konsertti sekä hauskanpitoa Tykkimäen huvipuistossa.

16.5.2020 Kouvola, Tykkimäki Tykkimäen perheretki PERUTTU

Koko perheen kevätretki Linnanmäelle

Etelä-Suomen seurakuntien kevätretki kouluikäisille perheineen Linnanmäelle toukokuussa 2020. Retkelle voi myös hyvin lähteä esim. kummin kanssa.

16.5.2020 Helsinki, Linnanmäki Koko perheen perheretki Linnanmäelle PERUTTU

Kato mua -perhetapahtuma

Toiminnallisessa, ilmaisessa perhetapahtumassa nostetaan esille lasten oikeudet sekä lasten osallisuuden ja nähdyksi tulemisen teemat.

AjankohtaTapahtumapaikkaTapahtuman nimiIlmoittautuminen
24.11.2019 Joensuu Kato mua - perhetapahtuma 15.11.2019 mennessä Anna Kärri anna.karri@nuorikirkko.fi

Kenelle: kouluikäiset tytöt ja pojat, perheet, nuorisotyöntekijät
Lisätietoja: Kouluttaja Anna Kärri, anna.karri@nuorikirkko.fi, 0447922389
Järjestäjät: Nuoren kirkon Itä-Suomen piiri ry, Kuopion hiippakunta, Joensuun ev.lut. seurakuntayhtymä.

Leirit

Loiskis-leiri

Leiri on perinteinen toimintapainotteinen telttaleiri, jossa on paljon yhteistä tekemistä, yhdessäoloa, hiljentymistä ja elämyksiä. Yhteistyökumppanit: Nuoren kirkon Varsinais-Suomen ja Satakunnan piiri ry, Turun arkkihiippakunta, Nuori kirkko ry. ja Suomen Lähetysseura.

AjankohtaTapahtumapaikkaTapahtuman nimiIlmoittautuminen
21.-23.7.2020 Loimaa, Kalikka, Kalikantie 12, Ylänne Loiskis-leiri 2020 Ilmoittaudu
23.-25.7.2020 Loimaa, Kalikka, Kalikantie 12, Ylänne Loiskis-leiri 2020 Ilmoittaudu

Hinta: 65,-

Ilmoittautuminen viimeistään 6.7.2020

Lisätietoja: Kouluttaja Jukka Jylhä, jukka.jylha@nuorikirkko.fi, 0400508241.

Polkupyöräpyhiinvaellus Tour de Henrik Kuvia

Tour de Henrik on pyöräpyhiinvaellus Kokemäeltä Turkuun. Vaellus on järjestetty vuodesta 2005 lähtien. Kolmen päivän mittainen vaellus myötäilee Pyhän Henrikin pyhiinvaellusreittiä ja kulkee Kokemäen Henrikin saarnahuoneelta Turun Tuomiokirkkoon. Matkaa kertyy noin 147 kilometriä. Vaeltajat ovat olleet 8-17-vuotiaita ja heitä ohjaamasssa seurakunnan nuorisotyönohjaajia sekä vaeltajien vanhempia. Vaeltajat kuljettavat satulalaukuissa päivän aikana tarvitsemansa juomapullot,varavaatteet. Makuupussit ja-alustat sekä muut tavarat kuljetetaan huoltoautolla. Yöpymispaikkoina toimivat seurakuntatalojen ja koulujen lattiat.

Aika ja paikka: 23.-25.6.2020 Kokemäki – Turku

Hinta: osallistumismaksu 70€/henkilö
Ilmoittautuminen: Ilmoittaudu
Lisätietoja: Kouluttaja Jukka Jylhä, jukka.jylha@nuorikirkko.fi, 0400508241. Kimmo Koivisto kimmo.koivisto@evl.fi p. 044 7771817

Lapuan hiippakunnan alueen sählyturnaus

Turnaus on perinteinen tapahtuma Lapuan hiippakunnan alueella. Järjestäjinä Nuoren kirkon Keski-Suomen ja Pohjanmaan piiri..

Aika ja paikka: 25.10.2020 Ähtäri
Hinta: alustavasti 60,-/joukkue
Ilmoittautuminen: Ilmoittaudu
Lisätietoja: Kouluttaja Markku Aution, markku.autio@nuorikirkko.fi, 0447878334.