Kouluikäiset

Juhlintaa seurakunnissa ja Partaharjulla

Kirkon kouluikäisten Sata vuotta iloa -juhlavuotta vietetään vuonna 2019 sekä seurakunnissa paikallisilla tyyleillä että valtakunnallisesti Partaharjun Pisara– suurleirillä heinäkuun lopussa. Juhlavuoteen kuuluu myös kirkon koululaisten uusi Youtube –Ttila– kanava sekä Yö kirkossa -haastekampanja, joka huipentuu marraskuussa. Juhlavuosi näkyy myös mm. kerhonohjaajapäivillä ja varhaisnuorisotyön alueseminaareissa. Myös kevään retkillä juhlitaan sata lasissa.

Tulosta ja taittele juhlavuoden "kirppupeli"

Tästä voit ladata kirppupelin, jossa symbolit ja kysymykset valmiina:
Lataa kirppupeli

Tästä voit ladata kirppupelin, johon voit itse piirtää symbolit ja keksiä omat kysymykset:
Lataa tyhjä kirppupeli

Täältä löydät lisää tietoa ja materiaalia juhlavuoteen liittyen.

Kouluikäisiä lapsia ja heidän nuoria ohjaajiaan palvelemme vahvalla alueellisella työnäyllä. Kerhonohjaajapäivät, kevätretket, tapahtumat ja kesän hiippakunnalliset kesäleirit kokoavat eri alueiden tytöt ja pojat elämään täysillä, kokemaan armon osallisuutta ja kasvamaan yhdessä.

Osallisuuden vahvistaminen, ulkopuolisuuden ehkäisy, toiminnallisuus, liikunnallisuus, ympäristökasvatus sekä monipuolinen yhteistyö eri tahojen kanssa ovat toimintamme keskiössä.