Assistentiksi koulutuksen ja tapahtumien pariin?

Etsimme Lauttasaaren toimistollemme koulutusten ja tapahtumien assistenttia. Assistenttina tuet järjestön koulutustoiminnan toteutumista hallinnoimalla koulutuksen taustajärjestelmiä, ilmoittautumisia sekä talouden ja tilastoinnin työkaluja. Tehtävä on osa-aikainen sijaisuus, 1.10.2019-30.6.2020 siten, että töitä on syyskaudella noin 3 päivää viikossa (15h/vko) ja tammikuusta alkaen enemmän (30h/vko).

Koulutuksen assistenttina hallinnoit koulutuksiemme ja tapahtumiemme toimistoprosesseja; koostat koulutustietoja, hallinnoit ilmoittautumisia ja hoidat niiden asiakas- ja toteuttajaviestintää, laadit koulutuksiin liittyviä asiakirjoja ja tukimateriaalia (todistukset, sopimukset, sähköiset alustat, blogit, ennakkokyselyt, palautteet ja koosteet). Työssäsi pääset kiinni myös talouteen ja tilastointiin.

Työtäsi jakaa syksyllä järjestön kokenut koulutuksen assistentti Christina, jonka kanssa työskentelette yhteisesti päivän viikossa ja muutoin vuoropäivin. Arjessa tukenasi on lisäksi tiimisi hallinnon ja talouden alueella sekä järjestön koulutussuunnittelija ja kouluttajat.

Mitä toivomme sinulta?

Toivomme, että nautit työstä, joka rakentuu rutiineista ja toisaalta olet valmis auttamaan kouluttajiamme niiden haltuunotossa. Voit olla jo kokenut tai  reilusti urasi alkuvaiheilla: uskomme, että tehtävässä menestymisen avaimet löytyvät asenteestasi, koulu-, harrastus-, tai järjestötehtävissä kertyneestä yhteistyöosaamisesta, dokumenttien tuottamisesta ja kokonaisuuksien ja yksityiskohtien hallinnan tasapainosta. Työvälineinämme ovat mm. Tapahtumakone ja Googlen toimisto-ohjelmat.

Työsuhde

Koulutuksen assistentin tehtävä on tuntipalkkainen, työtä on syksyllä noin 15 tuntia viikossa ja tammi-kesäkuussa 2020 noin 30 tuntia viikossa. Työtunnit sijoitamme yhdessä suunnitellen mielellään kiinteästi vakiopäiviin, vähintään viiden tunnin mittaisina. Työ sopii joustavuudeltaan esimerkiksi opinnäytetyön tai kevyemmän opiskelun oheen.  Työpaikka sijaitsee järjestön toimistolla Helsingin Lauttasaaressa.

Kiinnostuitko?

Lähetä meille hakemuksesi ja CV:si  osoitteeseen rekrytointi@nuorikirkko.fi viimeistään 27.9.2019. Etenemme hakijoiden kanssa jo hakuajan aikana ja pyrimme täyttämään tehtävän heti sopivan tekijän löytyessä. Työn voit aloittaa 1.10. tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuleva esihenkilösi Timo Tulisalo,  044 346 9522.

Nuori kirkko toimii lasten ja nuorten sekä heidän kanssaan töitä tekevien parissa evankelis-luterilaisissa seurakunnissa ja koko yhteiskunnassa. Tapahtuma- ja  koulutustoimintamme kautta toteutamme tavoitettamme tukea lasten ja nuorten kokonaisvaltaista kasvua ja osallisuutta.