Vuorovaikutus- ja tiimityötaitojen kurssit

Vahvista vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja Nuori kirkko ry:n kouluttamien ohjaajien paikallisilla kursseilla. Voit tiedustella kursseja omasta seurakunnastasi, koulustasi, kansalaisopistosta tai paikallisista järjestöistä. Autamme tarvittaessa mielellämme!

Lisätietoja: Sanna Jattu (koulutussuunnittelija), 0400 105072, sanna.jattu@nuorikirkko.fi

Taustalla harmaa palapeli. Etualalla lapsi.

K12-ohjaajakoulutus

Ohjaajakoulutus on osa Thomas Gordonin kehittämää kansainvälistä koulutusjärjestelmää, johon kuuluvat muun muassa Nuisku- ja Toimiva perhe -kurssit. Osallistuja tutustuu Gordonin perustaitoihin, joita ovat selkeä viestintä sekä kuuntelun ja ongelmanratkaisun taidot.

Cheerful group of young people. Isolated.

Nuisku-kurssi

Nuisku-kurssilla opiskellaan ihmissuhdetaitoja nuoren näkökulmasta. Kurssilla vahvistetaan puhumiseen ja kuuntelemiseen sekä ristiriitojen ratkaisemiseen liittyviä taitoja. Nuisku sopii hyvin kaikkialle, missä nuoria kokoontuu: kouluun ja monenlaiseen nuorisotyöhön.

education and school concept - group of smiling students with bags and folders at school

äXäri: Toimivaksi ryhmäksi

Action for life / äXäri -kurssit on suunniteltu avaamaan 10-17-vuotiaille nuorille, kuinka tärkeää on kyetä toimimaan ryhmissä toisten kanssa. Kurssin tarkoitus on antaa nuorille työkaluja kommunikointiin ja yhteistyöhön..

Two young guys studying the Holy Bible

Toimiva Vuorovaikutus -peruskurssi

Toimivassa vuorovaikutuksessa molempien keskustelun osapuolien kokemukset tulevat riittävästi ilmaistuksi ja kuulluksi. Mahdollisuudet parantaa vuorovaikutusta löytyvät kahdelta suunnalta. Sekä viestien lähettämistä että vastaanottamista voidaan kehittää.

family, childhood, season and people concept happy family in autumn park

Toimiva Perhe -kurssi

Toimiva Perhe on vanhemmille ja muille kasvattajille tarkoitettu kurssi, jossa saadaan valmiuksia hyvinvoivaan perhe-elämään ja ongelmien rakentavaan ratkaisemiseen.

education, high school, teamwork and people concept - group of smiling students with tablet pc computer howing thumbs up in lecture hall

Toimiva koulu -peruskurssi

Opettajille ja muulle koulun henkilökunnalle tarkoitetulla Toimiva Koulu -ihmissuhdetaitojen kurssilla vahvistetaan oppimisen, opettamisen ja yhteistyön edellytyksiä koulussa.

Jos haluat tilata kurssin omalle paikkakunnallesi, voit ottaa yhteyttä kouluttamiimme ohjaajiin.
Ohjaajien yhteystiedot löydät osoitteesta https://nuorikirkko.fi/koulutukset/koulutuksen-aluetoiminta/aluetoiminta-ohjaajat/