KV-rippikoululaisten läheisten vierailupäivä

Saila (vas.), Allan, Cameron ja Ella ovat nauttineet aktiivisista leiripäivistä.

KV69-rippikoulu on täydessä vauhdissa. Partaharjulla tänä kesänä toiselle pidettävälle kv-leirille osallistuu 68 rippikoululaista ympäri maapallon 16 eri maasta Suomi mukaan lukien 10 ohjaajan ja 12 isosen tehdessä parhaansa rippikoulun kaikinpuoliseksi onnistumiseksi. Rippikoulussa on ennätyksellisesti enemmän poikia, joita on 38 ja tyttöjä 30.

Hilda ja Sebastian lipunnostossa.

Tänään keskiviikkona oli läheisten vierailupäivä, joka aloitettiin Hildan ja Sebastianin juhlallisella lipunnostolla Partahovin edessä. Yhteisen ruokailun jälkeen oli Ristikiven kirkossa leirijumalanpalvelus, jonka toimitti pastori Essi Rantapää rippikoululaisten avustaessa. Aiheena oli luomakunnan sunnuntai.

– Tänään on jo leirin 6. päivä, laskivat isonen Ella USA:sta ja apuopettaja Saila Suomesta.

– Täällä on ollut tosi kivoja päiviä, tämä on aktiivinen leiri ja me on tultu läheisiksi, vaikka ollaan ympäri maailmaa ja erilaisista taustoista, sanoo isonen Cameron.

– On käyty ainakin kaksi kertaa päivässä uimassa, on ollut todella kuumaa, jatkaa isonen Allan Sveitsistä.

Isä-Tarmo, äiti-Johanna ja Leevi-isonen odottelemassa leirijumalanpalveluksen alkamista.

– Vanhemmat toivat karkkeja sekä juhlapäivää varten puvun ja kengät, sanoo Leevi-isonen, joka oli viime vuonna itse rippikoululainen.

– Erittäin mukava leiri, nyt isosena on tosin paljon enemmän duunia kuin leiriläisenä. Ja sairaan paljon uusia kavereita! sanoo Leevi ja jatkaa: – Nuoren kirkon rippikoulu ja isoskoulutus ovat auttaneet ihmisenä kasvamisessa, ja sen mukana on tullut vastuuta.

KV69-leiriä 27.7.–5.8. voi seurata Kv68Kv69.blogspot.com -osoitteessa.