Leirit

LEIRIT

Järjestämme vuosittain kristillisiä leirejä 15–18-vuotiaille nuorille. Leirit ovat joko valtakunnallisia tai kansainvälisiä ja ne pidetään Partaharjun toimintakeskuksessa Pieksämäellä. Leirimme ovat innostavia yhdessäolon ja oppimisen paikkoja, joilla myös syntyy ystävyyssuhteita eri puolilta Suomea ja maailmaa tulevien nuorten kesken.

Nuorten leirit on tarkoitettu yli 15-vuotiaille nuorille. Leireillä pohditaan nuorten elämään liittyviä kysymyksiä, hiljennytään Jumalan edessä, ulkoillaan, lauletaan ja leikitään yhdessä. Viikonloppuleirien hinta on 90 euroa vuonna 2019. 

Tarkempia tietoja Isoskoulutuksesta

2019

24.-29.7. Pisara – nuorten leiri katso pisaraleiri.fi

4.-6.10. Isoskoulutus A, isoskoulutuksen ensimmäinen viikonvaihde. ILMOITTAUDU TÄSTÄ

syksy 2019 Isoskoulutus A, etänä. ILMOITTAUDU TÄSTÄ

4.-6.10. Nuisku-kurssi nuorille A, Nuorten ihmissuhde- ja vuorovaikutustaitojen ensimmäinen koulutusviikonvaihde. ILMOITTAUDU TÄSTÄ

1.-3.11. Kaamosleiri nuorille & kesän leirien “jatkot”. ILMOITTAUDU TÄSTÄ

2020

3.- 5.3. Isoskoulutus B, isoskoulutuksen toinen viikonvaihde.

kevät 2020 Isoskoulutus B, etänä.

3.-5.3. Nuisku-kurssi nuorille B, Nuorten ihmissuhde- ja vuorovaikutustaitojen toinen koulutusviikonvaihde.

2.- 4.10. Isoskoulutus A, isoskoulutuksen aloitusviikonvaihde.

syksy 2020 Isoskoulutus A, etänä.

2.-4.10. Nuisku-kurssi nuorille A, Nuorten ihmissuhde- ja vuorovaikutustaitojen aloitus-koulutusviikonvaihde.

4.-6.12. Kaamos-leiri nuorille. mm. kesän rippikoulujen päätöstapahtuma.

 

Kansainvälisiin rippikouluihimme ottaa osaa kymmeniä nuoria vuosittain.

Kansainvälisiin rippikouluihimme ottaa osaa kymmeniä nuoria vuosittain.

Nuisku-kurssi nuorille

Nuisku-kurssilla opitaan ihmissuhdetaitoja. Ihmissuhteiden syntyminen ja niiden hoitaminen edellyttävät taitoja, on osattava ilmaista itseään ja kuunnella toista. Aito eläytyminen, erilaisuuden hyväksyminen, tunteiden tunnistaminen ja itsensä hyväksyminen ovat asioita, joita tarvitaan toimivissa ihmissuhteissa.Näitä asioita voi opetella Nuisku-kurssilla, joka sopii kaikille ihmissuhteista kiinnostuneille peruskoulu- ja lukioikäisille.

Thomas Gordonin kurssiperheeseen kuuluva kurssi kestää 28-30 tuntia (2 op) ja sen aikana käsitellään mm. omia tunteita ja arvoja, ystävyyttä japerheen ihmissuhteita sekä tulevaisuuden suunnittelua. Lyhyiden luento-osuuksien lisäksi kurssi sisältää runsaasti käytännön harjoituksia. Nuori kirkko järjestää vuosittain yhden Nuisku-kurssin, joka pidetään kahtena viikonloppuleirinä.