Maksuttomat materiaalit

Täältä löydät maksuttomia materiaaleja, joita voit tulostaa käyttöösi. Aiemmat materiaalit on jaoteltu temaattisesti vasemmalla näkyvään valikkoon. Tämän vuoden 2019 uusista materiaaleista tietoa alla.

Hei!

Nuoren kirkon kolehtipyhien jumalanpalveluksia 2019 varten on valmistunut tai valmistuu vapaasti käytettävät materiaalit, joissa on runsaasti vinkkejä jumalanpalvelusten toteuttamiseen. Ota teille sopivat vinkit käyttöön!

Varhaisnuorisotyön kolehti ”100 vuotta iloa – koululaiset kirkossa”. Suositeltu kolehti läpi vuoden, Nuoren kirkon toivomus äitienpäivä 12.5.2019. Materiaali ladattavissa tästä.

• Lasten ja nuorten yksinäisyyden torjumiseen kerättävä kolehti 16.6.2019. Materiaali ladattavissa tästä.

• Kummiuden ja kristillisen kasvatuksen tukemiseen kerättävä kolehti 29.9.2019 mikkelinpäivänä. Materiaali netissä 15.5. alkaen.

Lisämateriaaleja:

–  100 vuotta iloa  – Rastirata, esimerkiksi leireillä, messun jälkeen tai vaikka  Yö kirkossa -tapahtumassa toteutettavaksi. Lataa tästä.