LASTENKIRKKO.FI JOULUKALENTERI

Lahjat kuuluvat jouluun. Parhaat lahjat eivät maksa mitään. Lastenkirkon joulukalenterin luukuista avautuvilla lahjakorteilla kutsut kaiken ikäisiä seurakuntalaisia välittämään ympärilleen ystävyyttä, rakkautta ja iloa. Lastenkirkon joulukalenterissa Päkä-lammasta klikkaamalla avautuvat hauskat paketit. Pienet löytävät kuvista muutakin kiinnostavaa. Kannattaa kokeilla kuvan jokaista kohtaa ja ottaa selvää, mikä liikkuu ja mitä ääntä kuuluu. Lastenkirkko.fi sivustolla ensimmäinen luukku on avattavissa 1.12.

Linkittäkää joulukalenteri verkkosivuillenne. Ennen kalenterin avautumista linkki vie luonnollisesti Lastenkirkko.fi syksyisiin sisältöihin. Joulukalenteribannerikuvat voit ladata tästä ja tästä ja tästä.

Seurakunnan someen kannattaa jakaa Lastenkirkon joulukalenteri joka päivä. Voitte laittaa tarjolle joko hauskat piparkakkunumerot tai lahjakortit kalenterin sisällöstä. Muistakaa ajastaessanne laittaa kuvan lisäksi linkki https://www.lastenkirkko.fi/joulukalenteri

Lataa piparkakkunumerot klikkaamalla kuvaa

Lataa kuvia lahjakorteista klikkaamalla kuvaa

Joulukalenterin ensimmäinen luukku

Laittakaa kortit kiertoon sähköpostilla tai somessa.
Innostakaa lapsia tekemään videoita jouluisesta hyvän tekemisestä.

JOULUISTA PUUHAA

Joulukalenterin lisäksi löydät Lastenkirkko.fi sivistolta Joululaulukaraoken, jossa on tarjolla 16 tekstitettyä joululauluvideota, joiden mukana on helppo laulaa.

Joululauluja pääsee laulamaan myös Lastenjouluradion tahtiin. Kanava on kätevästi Lastenkirkkoon linkitetty.

LASTENKIRKKO-LEHTI

Jouluinen Lastenkirkko-lehti on jo ilmestynyt!
Ohjeet lehden tilaamiseen löydät täältä https://www.lastenkirkko.fi/lehti

Kansikuva Katri Kirkkopelto

Lehden kanssa pienikin lapsi saa tuntuman joulun sanomaan. Tässä poimintoja lehden monipuolisesta sisällöstä:

Varpu Savolan kuvittama joulukertomus.

Lotta Kaupin jouluinen keskiaukeamakuva, jonka pohjalta voi muotoilla oman tarinajoulukalenterin.

Tutkimuspartio syntymän ihmeen äärellä.