Lastenkirkon joulukalenteri

Lastenkirkko julkaisee joulukuussa huikean joulukalenterin.

LASTENKIRKKO-LEHTI

Joulun suuri kertomus

Jouluinen Lastenkirkko ilmestyy 1.2. eli perjantaina ennen 1.adventtisunnuntaita.

Siitä käynnistyy joulunodotus. Lehden kanssa pienikin lapsi saa tuntuman joulun sanomaan.

Lehdestä voi leikata 24 joululahjakorttia ja askarrella niille ohjeen mukaan säilytysrasian. Idena on, että rasiasta otetaan joka päivä kortti ja laitetaan eteenpäin. Lastenkirkon joulukalenteri innostaa siis lapsia ja aikuisia antamaan ja luomaan joulumieltä.

Ohjeet lehden tilaamiseen löydät täältä https://nuorikirkko.fi/mediatoiminta/lastenkirkko-lehti/

www.lastenkirkko.fi

Verkossa lastenkirkon kylä muuttuu joulunajaksi joulukalenteriksi. Luukuista löytyy aina jotakin uutta liittyen lehdessäkin oleviin lahjakortteihin.

Lastenkirkon ohjelmapaikoilla on muutakin jouluista ohjelmaa. Markus Mainio ja Suuri kertomus, joululauluvideoita ja mukavia tehtäviä.

Myös Lasten jouluradio löytyy Lastenkirkon kautta.

LASTENKIRKON JOULUKALENTERI SOMESSA

Joululahjakorteilla levitetään joulumieltä myös Facebookin ja Instagramin kautta.