Moottoripaja-kummit

MOOTTORIPAJAN KUMMIT

Moottoripajatoiminta liikuttaa myös julkisuuden henkilöitä. Moottoripajatoiminnalla onkin ilo ja suuri kunnia olla yhteistyökumppanina näiden hienojen tekijöiden kanssa:

 

Sini Ariell

Yrittäjä, pin-up-malli, juontaja ja tatuointitaiteilija Sini Ariell tunnetaan vahvana ammattilaisena niin Suomessa kuin maailmalla. Itsensä hyväksymisen puolesta töitä paiskiva nainen kertoo tuestaan seuraavasti:

“Mulle on todella tärkeetä olla mukana moottoripajan kaltaisessa toiminnassa ja koen myös tärkeänä sen, jos voin omalta osaltani auttaa moottoripajan väkeä. Kiitos, että saan olla mukana tukemassa toimintaanne! Lähimmäisenrakkautta ei ole koskaan liikaa!”

Sinin kädenjälkeä on moottoripajatoiminnalle lanseerattu hieno logo – siitä kiitos!

 

Riku Routo

Yrittäjä, moottoripyöräilyn monitoimimies Riku Routo pyörittää Lahdessa mm. RikuMotoria, Ace Corneria ja Suomen Moottoripyörämuseota ja on vahvasti mukana tukemassa moottoripajatoimintaa omalla persoonallaan. Moottoripyörämieheksi itseään tituleeraava Riku kertoo tuestaan seuraavasti:

“Kun vuonna 2013 kokoonnuitte ensi kertaa museolla ja kysyitte mua mukaan ideoimaan Moottoripaja-hanketta, ei tarvinnut kahta kertaa miettiä mukaan lähtemistä. Olen koko aikuisikäni tehnyt töitä nuorten ja myös ns. ongelmanuorten kanssa ja olen onnistunut tukemaan monta oikeille raiteille. Tämä on tehtävä, jota teen suurella sydämellä ja innolla. Uskon, että pystyn olemaan omien kanavieni kautta hyvä kummisetä Moottoripaja-hankkeelle.”