Pajat alueittain

Moottoripajat

Paikallisina yhteistyökumppaneina ovat moottoripajatoiminnan periaatteisiin ja tavoitteisiin sitoutuvat paikalliset järjestöt, seurakunnat, kunnat tai muut moottoripajatoimintaa toteuttavat tahot.

Nuori kirkko koordinoi valtakunnallista moottoripajatoimintaa yhteistyössä paikallisten pajojen kanssa tarjoten mm. koulutusta, valtakunnallisia tai alueellisia tapahtumia, Moottoripaja-brändin tuomaa näkyvyyttä sekä tukea rahoitusmalleihin liittyvissä kysymyksissä. Paikallisten moottoripajojen kanssa allekirjoitetaan yhteistyösopimus, jonka avulla sovitaan mm. valtakunnallisten moottoripajatoimintaperiaatteiden mukaan toimimisesta.

Paikallisina yhteistyökumppaneina ovat moottoripajatoiminnan arvoihin sitoutuvat paikalliset järjestöt, seurakunnat, kunnat tai muut moottoripajatoimintaa toteuttavat tahot.

Paikalliseen moottoripajatoimintaan voi tutustua ylläolevista linkeistä alueittain.

Mentoripajat

Mentoripajoina toimivat pajat, joilla toimintaa on ollut jo useamman vuoden ja joilta voi kysyä apua, tukea ja neuvoa pajan aloittamiseen liittyviin mieltä askarruttaviin kysymyksiin.