Etsimme musiikkikasvatuksesta vastaavaa kouluttajaa!

Miten hyödyntää musiikkikasvatuksen mahdollisuuksia seurakuntien kasvatustyössä? Työn edellytykset vaihtelevat ja muuttuvat, kirkkoa ja seurakuntia kutsutaan löytämään uusia tapoja traditioiden ja yhteiskunnallisten muutosten virrassa. Miten löydät toimivan ja vakuuttavan tavan tuoda esiin musiikin mahdollisuudet kasvun polulla, osana seurakuntien kasvatustyötä? Tätä työtä Nuori kirkko haluaa vahvistaa omalla toiminnallaan mm. henkilöstökoulutuksen ja musiikillisen materiaalituotannon kautta.

Etsimme nyt
KOULUTTAJAA toimivapaan sijaiseksi vastaamaan järjestön musiikkikasvatuksesta.

Työssäsi olet avaamassa mahdollisuuksia musiikin maailmaan kasvun polulla. Toteutat yhteistyöverkostosi avulla henkilöstökoulutusta, tapahtumia ja materiaaleja. Strategiamme mukaisesti näet kirkon ja kirkollisen työn myös osana yhteiskuntaa ja asetut aktiiviseen ammatilliseen dialogiin yhteiskunnan toimijoiden kanssa.

Kouluttajana arkesi koostuu mm.

• seurakuntien kasvatuksen työntekijöille suunnattujen henkilöstökoulutusten suunnittelusta, organisoinnista ja toteutuksesta
  • kirjoitustehtävistä (lehtiartikkelit ja materiaalituotanto)
  • järjestön yhteisistä moniammatillisista hankkeista (kuten Varhaiskasvatuksen neuvottelupäivät)
  • koulutus- ja kehittämistyöstä asiantuntijaverkostossa mm. Seurakuntaopiston, Kirkon koulutuskeskuksen ja Kirkkohallituksen kanssa

Työn sisällöissä painottuvat tällä hetkellä mm. kirkkomuskarit, virsimuskarit, Lasten virsi ja muut materiaalit – esim. Laulutuuli ja NSV -sekä lapsikuoro, jumalanpalveluselämä ja virsikasvatus.

Nuori kirkko ry  tukee työllään seurakuntien kasvatustyötä. Toivomme, että olet kiinnostunut musiikista työvälineenä kasvun polun eri vaiheissa – varhaiskasvatuksesta rippikoulu- ja nuorisotyöhön. Musiikkikasvatuksesta vastaava kouluttajamme on musiikin ammattilainen, mutta ennen kaikkea kasvattaja, joka osaa käyttää musiikkia pedagogisena työvälineenään lasten ja nuorten kasvun tukemisessa. Tunnet seurakuntakentän ja seurakuntien erilaiset toimintaympäristöt. Työpisteesi sijaitsee Helsingin Lauttasaaressa, mutta työkenttämme on valtakunnallinen ja matkustaessasi jaat seurakuntien kasvatustyöntekijöiden työnäkymiä ympäri Suomen.

Työ on toimivapaan sijaisuus ajalla n. 27.2.2020-28.2.2021. Palkkaus määräytyy Nuori kirkko ry:n soveltaman Kristillisten järjestöjen TES:n mukaisesti.

Lisätietoja tehtävästä antaa kouluttajan esihenkilö, koulutuspalveluista vastaava johtaja Timo Tulisalo, p. 044 346 9522.

Lähetäthän hakemuksesi viimeistään tiistaina 28.1.2020 osoitteeseen rekrytointi@nuorikirkko.fi. Haastattelut tehtävään järjestetään 3.2.2020 aikavälillä 10.00-15.30, varauduthan tähän jo hakuvaiheessa.

Nuori kirkko haluaa mahdollistaa lasten ja nuorten osallisuuden yhteiskuntaan. Olemme evankelis-luterilaisten seurakuntien lasten, nuorten ja perheiden järjestö. Toimimme lasten ja nuorten sekä heidän kanssaan töitä tekevien parissa evankelis-luterilaisissa seurakunnissa ja koko yhteiskunnassa. Henkilöstökoulutustarjonnan ja tapahtumien kautta tavoitamme kattavasti seurakuntien kasvatuksen ammattilaiset. Leireillemme ja tapahtumiimme osallistuu vuosittain yli 20 000 lasta ja nuorta. Asetumme kaikenlaisten lasten ja nuorten puolelle.

Liikuntasalissa on iloitsevaa Nuoren kirkon henkilökuntaa.