Ajankohtaista

Niin mieli hellä on ihmisellä: Lastenkirkon adventtikalenteri jakaa hyvää

Lastenkirkon joulukalenteri innostaa lapsia ja aikuisia antamaan ja luomaan joulumieltä.  Joulukalenteri tuo  joulun sanomaa niin pienille lapsille kuin aikuisille. Kaikissa luukuissa Päkä-lampaalla on jouluiloa tuova idea, jonka voi jakaa läheiselleen. Joulukalenteri käynnistää Lastenkirkon joulun odotuksen.

“Lastenkirkon joulukalenterissa on 24 lahjakorttia, joiden teemana ovat Monenlaiset lahjat. Kortit avautuvat sivuston digitaalisessa joulukalenterissa päivä kerrallaan. Voit laittaa kortit kiertoon sähköisesti tai printattuna perinteisessä postissa.” vinkkaa Lastenkirkon päätoimittaja Anita Ahtiainen.

Koska kyse on adventtikalenterista, 1. ja 2. luukut ovat adventin odotusta, ja vasta 3.12. alkaa varsinainen kalenteri. Lahjakortit löytyvät hieman eri versiona myös Lastenkirkko-lehdestä. Lehdestä voi leikata 24 joululahjakorttia ja askarrella niille ohjeen mukaan säilytysrasian. Idena on, että rasiasta otetaan joka päivä kortti ja laitetaan eteenpäin.

 

Lastenkirkon kivat kuvat toimivat myös paikallislehdissä. Joulukalenterin kuvamateriaalia saat käyttöösi täältä Lastenkirkko -kuvia.

 

Lastenkirkko -mediaperhettä julkaisee Nuori kirkko ry. Nuori kirkko ry toimii evankelis-luterilaisen kirkon piirissä, tekee lasten ja nuorten äänestä kuuluvamman sekä kirkossa että yhteiskunnassa. Koulutamme, vaikutamme, järjestämme tapahtumia, teemme digitaalista lapsi- ja nuorisotyötä, julkaisemme lehtiä ja oppaita.

 

Lisätietoja: Lastenkirkon päätoimittaja Anita Ahtiainen, 050 596 6039

X