Pieni on Suurin

PIENI ON SUURIN

Pieni on Suurin – varhaiskasvattajan lehti

Pikkuväen ja Pyhäkoululehden jalanjäljissä on nyt vuoden verran jatkanut Pieni on Suurin -varhaiskasvattajan lehti. Lehden ympärille on luotu palvelukokonaisuus, joka rakentuu suunnitelmaliitteistä, verkkosivuista, some-palveluista ja uutiskirjeistä. Pieni on Suurin palvelee seurakunnissa toteuttavaa laaja-alaista varhaiskasvatusta monipuolisesti ja kattavasti. Lehden kohderyhmään kuuluvat myös päivähoidon ammattilaiset sekä alan opiskelijat.

Pieni on Suurin ilmestyy 6 kertaa vuodessa. Numeron 2/18 mukana julkaistaan päivä- ja perhekerhoja varten erillinen suunnitelmaliite. Päkän ohjeet pienille ja suurille -pyhäkoulusuunnitelmat julkaistaan erillisenä lehtenä kahdesti vuodessa  (1/18 ja 4/18) siten, että se palvelee aina koko kauden suunnittelua.  Päkä-suunnitelmien tilaaja saa niiden lisäksi kahdesti vuodessa varhaiskasvatuksen lehden.

Lehden oma kotisivu:
www.pienionsuurinlehti.fi

1. Ammattikasvattajalle koko paketti:

6 kertaa vuodessa ilmestyvä varhaiskasvatuksen lehti, päivä- ja perhekerhon liite sekä pyhäkoulusuunnitelmat

Kestotilaus 79 euroa

12 kk määräaikainen tilaus 82 euroa

2.Pyhäkoulunohjaajalle:

Päkän vinkit pienille ja suurille pyhäkouluun ja muihin hyviin hetkiin (2 numeroa)  + varhaiskasvatuksen lehti (2 numeroa) tammi- ja elokuussa uuden toimintakauden alkaessa.

Kestotilaus 31 euroa

12 kk määräaikainen tilaus 34 euroa

Tilaajapalvelu Jaicom palvelee lehden tilauksissa klo 8–18:

Jaicom Oy
S-posti: lastenkeskus@jaicom.com
Puh.: + 358 3 4246 5376

_____________________________________________________

Lekitään Lutherin kanssa – lisäys Pieni on Suurin -lehden numeroon 1/17

Lehden sivuilta 42-43 olevasta Leikitään Lutherin kanssa -artikkelista puuttui osa tekstistä. Pahoittelumme. Voit lukea artikkelin kokonaisuudessaan tässä olevasta pdf-tiedostosta: muokattu_reformaatio_1_2017

Pieni on Suurin somessa

X