Projektiharjoittelija järjestämään Nuorten tulevaisuusseminaaria

Nuorten tulevaisuusseminaari kokoaa yhteen seurakuntien ja järjestöjen nuoria edustajia visioimaan tulevaisuuden kirkkoa ja kohtaamaan kirkon päättäjiä. Etsimme tapahtumatuotannosta innostunutta projektiharjoittelijaa järjestämään Kirkko 2030 -seminaariviikonlopun yhdessä valmistelutyöryhmän kanssa.

Nuorten tulevaisuusseminaarin järjestäjät poseeraavat ryhmäkuvaa varten esitellen nimikyltteinä toimivia kaulanauhoja. Vasemmassa laidassa raitapaitaan pukeutunut, lettipäinen projektiharjoittelija ottaa kuvaa poseeraavasta ryhmästä.
Nuorten tulevaisuusseminaarin järjestäjiä 2019

Harjottelusi kokonaisuus rakentuu etukäteisjärjestelyiden organisoinnista, osallistujamarkkinoinnista ja -viestinnästä seminaariin osallistuville nuorille sekä viestinnästä lähettävien seurakuntien työntekijöiden kanssa. Seminaaripäivinä järjestelet käytännönasioita ja seminaarin jälkeen huolehdit tapahtuman jälkiviestinnästä ja raportoinnista. Harjoittelussa pääset hyödyntämään uudella tavalla osaamistasi nuorisotyössä, viestinnällisiä ideoita ja tapahtumajärjestämisen osaamista, joka voi olla kertynyt esimerkiksi opiskelijatoiminnasta. Tapahtuman ohjelman suunnittelee valmistelutyöryhmä, jonka yksi jäsen olet.

Seminaari järjestetään Tampereella 27.-29.3.2020, mutta etukäteisvalmisteluita hoidetaan järjestön Lauttasaaren toimistolta käsin. Valmistelutyöryhmällä on yhteinen kokoontumisviikonloppu  31.1.-2.2.2020, jossa toivomme, että olet läsnä.

Harjoittelun kesto on 3 kk, ajoittuen tammikuun puolivälistä huhtikuun puoliväliin. Tehtävästä maksetaan 1603,07 e/kk. Ilmoitathan hakemuksessasi, mikäli sinulla on mahdollisuus käyttää yliopiston harjoittelutukea tähän harjoitteluun.

Lisätietoja tehtävästä antaa Nuoren kirkon nuorisosihteeri Tarja Liljendahl, 0400 279 376, tarja.liljendahl@nuorikirkko.fi

Lähetäthän hakemuksesi maanantaihin 21.10.2019 klo 12:00 mennessä osoitteeseen rekrytointi@nuorikirkko.fi Haastattelut tehtävään järjestetään perjantaina 25.10.2019 aikavälillä 13-15, laitathan päivämäärän kalenteriisi jo nyt.

Lisätietoja seminaarista: www.nuortentulevaisuusseminaari.fi